Giulia Anghelescu pregăteşte o nouă etapă în cariera muzicală

Giulia Anghelescu pregăteşte o nouă etapă în cariera muzicală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Anul 2013 se anunţă a fi unul de reinventare pentru Giulia Anghelescu, care va fi însoţită de un band pe scenă, în timpul concertelor. Mai mult, Giulia recunoaşte că a rupt colaborarea cu Gabi Huiban, pentru că îşi doreşte să evolueze ca artist, iar acum pregăteşte noi piese ce vor fi lansate în primăvară. Cât despre viaţa de familie, Giulia declară că micuţa Antonia îi ocupă aproape tot timpul liber şi că nu se simte pregătită, pentru moment, să devină din nou mamă! ... 

Reporter: Se pare că anul 2013 a început în mare vervă pentru tine. Ai susţinut un concert în Turcia, te pregăteşti acum de o lansare de clip...

Giulia Anghelescu: Am avut parte de un început de an senzaţional şi nu pot decât să mă bucur că am petrecut Revelionul pe scenă, alături de noua mea echipă pe care abia aştept să o cunoaşteţi şi voi. Concertul din Antalya a reprezentat începutul unei noi etape în cariera mea, aşa că nu pot decât să fiu extrem de bucuroasă pentru că a ieşit aşa cum ne-am dorit. Săptămâna viitoare lansez, împreună cu casa mea de discuri, Cat Music, videoclipul piesei “Un om cu un pian” şi sper să vă placă şi vouă cel puţin cât îmi place mie.

Rep: Ţi-ai petrecut vacanţa în Italia, însă din peisaj nu a lipsit nici fiica ta, Antonia. Este greu cu un copil mic în vacanţă? Cum ai reuşit să-ţi încarci bateriile? 

G.A.: Am avut parte de o vacanţă extrem de frumoasă şi chiar dacă a fost puţin greu cu cea mică, până la urmă ne-am descurcat şi ne-am bucurat tare mult. Antoniei îi place şi ei să călătorească la fel de mult ca şi nouă. A fost prima vacanţă în afara ţării pentru pitică şi am avut emoţii că nu îi va plăcea pe avion, dar m-am înşelat! Antonia a râs aproape tot drumul.

Rep: La finalul anului trecut a apărut informaţia cum că soţul tău, Vlad Huidu, se ocupă de managementul carierei tale. De ce ai făcut această alegere? Mai colaborezi cu Gabi Huiban?

G.A.: Soţul meu face parte din echipa cu care lucrez de mai bine de un an, deciziile legate de management le luăm amândoi aşa că nu este o noutate faptul că lucrăm împreună. Consider că un artist trebuie să colaboreze cu mai mulţi compozitori pentru a evolua… Deşi colaborarea mea cu Gabi a fost una foarte fructuoasă, am simţit că este momentul pentru altceva şi veţi vedea în primăvară mai multe.

Rep: Este adevărat că nu mai poţi cânta piesele lansate alături de DJ Project în concertele tale? 

G.A.: Este un subiect pe care nu aş vrea să-l dezvolt prea mult. Eu am rămas în relaţii foarte bune cu foştii mei colegi şi nu înţeleg de unde au apărut aceste speculaţii. Ei cântă în continuare variantele originale ale pieselor noastre, iar eu le-am adaptat împreună cu băieţii din bandul meu pentru a se potrivi cu noua mea formulă de concert.

Rep: Te simţi pregătită pentru a deveni din nou mamă? 

G.A.: Momentan nu... dar cred că toate lucrurile vin în viaţa noastră atunci când este momentul potrivit. Toată atenţia mea se îndreaptă în această perioadă către Antonia şi nu ştiu cum şi mai ales când aş mai avea timp de un al doilea copil.

Rep: Care a fost cel mai bun sfat primit de la mama ta, înainte de a o aduce pe lume pe Antonia? 

G.A.: Am primit multe sfaturi, însă cel mai important a fost să învăţ să devin cea mai bună prietenă a fiicei mele la fel cum e şi ea pentru mine. Meseria de mamă nu se învaţă, sunt anumite lucruri pe care le simţi şi le faci în mod natural!

Rep: Cărui artist din muzica românească i-ai propune o colaborare? Motivează alegerea!

G.A.: Mi-ar plăcea o colaborare cu Grasu XXL şi dorinţa este pe cale să mi se îndeplinească pentru că amândoi ne dorim acest lucru de ceva timp. Mi se pare un om extraordinar şi un artist cu care mi-ar plăcea să împart scena pentru că e foarte bun în ceea ce face.

Rep: Cum se transformă corpul unei femei după ce devine mamă? Ce îţi place şi ce nu îţi place la tine? Ai avut complexe după naştere?

G.A.: Sincer, sunt mulţumită de mine acum şi nu simt că s-au întâmplat prea multe schimbări. Poate singurul lucru la care trebuie să am grijă este alimentaţia.

Rep: Ce ar putea reprezenta, în opinia ta, motiv de separare sau de divorţ? 

G.A.: Motive pot fi foarte multe... Într-o căsnicie totul se reduce la iubire, înţelegere, comunicare şi respect, iar în lipsa acestora o relaţie ar fi inutilă.

sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1765 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.