Ghid de stil. Verdele smarald, senzaţia anului 2013

Ghid de stil. Verdele smarald, senzaţia anului 2013
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Declarată culoarea anului 2013, verdele smarald a cucerit instant lumea modei! Aşa că vă prezentăm un mic ghid de stil legat de această nuanţă elegantă. Culorile puternice, strălucitoare, greu de trecut cu vederea reprezintă şi în acest an una dintre tendinţele majore în modă, atât pentru vestimentaţie, cât şi pentru accesorii şi bijuterii.

Cardiganul XXL de lână pură, diferită de restul materialelor pufoase, cum ar fi mohairul. Textura lânei călduroase vă va duce cu gândul la sfârşitul de săptămână petrecut la munte sau plimbarea prin parc în timp ce afară ninge. Un mod inedit de a purta cardiganul sezonului în nuanţa verde smarald este alături de o pereche blugi strâmţi cu imprimeu grafic, un pulover tricotat lejer şi botine cu platformă.

Jacheta de iarnă într-o nuanţă elegantă de verde smarald vă poate scoate din anonimat în orice situaţie. O puteţi purta într-o combinaţie inedită, alături de albastru cobalt sau albastru regal şi accesorii sofisticate.

O rochie verde smarald cu un drapaj rafinat al decolteului vă scoate instantaneu din anonimat la orice petrecere. Drapajul poate acoperi chiar şi partea de jos a rochiei, realizând un efect vizual de fustă amplă, care pune în evidenţă picioarele. Puteţi purta rochia cu pantofi sau sandale negre sau nude şi veţi fi atracţia petrecerii.

Fusta midi plisată este o piesă clasică în garderoba pentru oraş, aşa că va trebui să o combinaţi cu piese simple, alb sau negru şi cu tocuri cât mai înalte pentru a ieşi din tipare. Puteţi alege o fustă plisată verde smarald, cu pliseuri mici pentru a compune o ţinută de şcolăriţă cu stil, cămaşă albă, jachetă neagră, botine cu şiret şi o geantă din piele lăcuită.

Fusta lungă cu croială sofisticată, reprezentativă pentru anii 1950, devine acum piesa cheie şi poate fi purtată în ţinute elegante, dar relaxate, cu un aer boem dat de accesorii. Asortaţi fusta maxi verde smarald cu o bluză neagră şi un colier mare cu pietre colorate plasat pe decolteul rotund, la baza gâtului.

Citit 1412 ori Ultima modificare Vineri, 25 Ianuarie 2013 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.