Adelina Pestriţu are abonament la psiholog

Adelina Pestriţu are abonament la psiholog
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce au stat împreună doar două săptămâni, timp în care au realizat că nu mai pot avea o relaţie liniştită, din pricina orgoliilor, Liviu Vârciu se gândeşte la o nouă relaţie amoroasă, iar Adelina se declară liniştită, în mod special pentru că merge des la psiholog....


Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu au redevenit iubiţi, după botezul fiicei lui Pepe, însă nu au rezistat împreună decât 10 zile.

Cei doi au realizat că, deşi atracţia dintre ei este foarte mare, nu mai pot avea o relaţie liniştită. S-a speculat că Liviu începuse să îi reproşeze că, în ultimii trei ani, de când au divorţat, ea a avut relaţii cu diverşi bărbaţi, prezentate în presa din România.

Liviu susţine că încercarea de a fi din nou împreună i-a dovedit că nu mai poate fi cazul unei relaţii de amor între ei.

„Eu şi Adelina nu mai putem fi împreună. Nu s-a mai putut. Rămânem prieteni, suntem colegi la Kanal D. E momentul să merg mai departe. Şi ea la fel. Dar nu în stresul ăsta. Cred că o să mai iubesc la fel cum am iubit-o pe Adelina. Dar fiecare iubire e alta. Altă linişte. Cu Adelina nu aş mai avea linişte", a declarat Liviu Vârciu.

La rândul ei, Adelina este liniştită de decizia luată, însă recunoaşte că un mare merit îl au vizitele frecvente la psiholog.

„Merg la psiholog de patru luni. Merg de drag. Îmi este şi prieten. Stăm foarte mult de vorbă, trei ore. Mă relaxează. M-a făcut să îmi dau seama de nişte probleme care mă măcinau şi care nu ştiam de unde vin. Mă simţeam neliniştită, eram agitată. Aveam nevoie de o persoană specializată, cu care să vorbesc deschis.

M-a ajutat să mă îndrept spre calea spirituală, m-a învăţat să mă relaxez, să am grijă de mine şi de sufletul meu. Tot ceea ce contează pe lumea asta e familia. Mi-a spus să fiu înţelegătoare cu cei din jurul meu. Să nu grăbesc lucrurile, în privinţa dragostei",  a mărturisit ea.

 

Citit 1308 ori Ultima modificare Duminică, 17 Martie 2013 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.