Oana Roman mărturiseşte că are parte de seri romantice alături de iubitul ei

Oana Roman mărturiseşte că are parte de seri romantice alături de iubitul ei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fără doar şi poate, Oana Roman trăieşte în prezent una dintre cele mai frumoase perioade ale vieţii ei. Vedeta prezintă zilnic emisiunea „Drept la Ţintă” de la Kanal D şi chiar dacă acest lucru o ţine extrem de ocupată, Oana nu pierde ocazia de a-şi petrece puţinele momente libere alături de cel care o face în fiecare zi să zâmbească, iubitul ei, Marius. Oana Roman a acceptat să vorbească pentru ADPM despre felul în care şi-a petrecut anul acesta Paştele, serile romantice pe care le trăieşte adesea de câteva luni încoace şi planurile de vacanţă pentru această vară.

Anul acesta, Oana Roman a profitat de scurta vacanţă de Paşte pentru a pleca alături de iubitul ei, Marius, şi de câţiva prieteni la Sibiu, acolo unde s-au bucurat din plin de o atmosferă extrem de relaxantă şi de câteva zile de răsfăţ.

„Anul acesta am petrecut Paştele în provincie, departe de casă, ceea ce este un lucru rar pentru că până acum Paştele, mai în toţi anii, l-am făcut acasă. De data asta, am simţit nevoia să merg afară din Bucureşti, undeva să mă odihnesc, pentru că nu am avut nici măcar o zi liberă de când am început emisiunea „Drept la Ţintă”.

Eu am emisiune de luni până vineri şi nu am avut liber nici măcar de 1 mai, nici de 2 mai. Am muncit în fiecare zi. Chiar şi în Vinerea Mare am avut emisiune şi atunci după ultima emisiune de vineri am plecat cu Marius la Sibiu. Am fost împreună cu o gaşca de prieteni şi ne-am simţit de minune. Am fost la spa, am făcut masaje, saună, jacuzzi.

De Înviere am fost la o biserică minunată care se află în Muzeul Satului din Sibiu, o biserică-muzeu pentru că datează din secolul al 17-lea, şi a fost o atmosferă foarte frumoasă acolo. Ne-am bucurat de o vreme superbă şi un weekend minunat”, a declarat Oana.

Şi pentru că munceşte foarte mult, vedeta Kanal D aşteaptă cu nerăbdare vacanţa de vară, ocazie cu care speră să puncteze câteva destinaţii precum Coasta de Azur şi Spania.

„Sunt câteva locuri în care îmi doresc să ajung vara aceasta. Abia aştept să iau şi eu un pic de vacanţă, dar mai este până atunci. Abia în data de 18 iulie vom intra în vacanţă cu emisiunea, aşa că mai am ceva de muncă până în acel moment. O să merg ca în fiecare an, sper, o săptămână în Franţa, pe Coasta de Azur. Eu am prieteni foarte mulţi acolo şi în fiecare an merg să-i vizitez. O să mai încerc să ajung în Spania la o prietenă la care merg mereu şi probabil că încă o săptămână într-o altă destinaţie, pe care încă nu am stabilit-o. Nu ştiu dacă va fi Turcia sau poate undeva mai departe. Încă nu am stabilit, dar încerc să mă organizez săptămânile acestea”, mărturiseşte ea.

De câteva luni încoace, Oana zâmbeşte din ce în ce mai des, fericirea i se citeşte cu uşurinţă pe chip, iar acest lucru se datorează frumoasei poveşti de iubire pe care o trăieşte alături de Marius. Ne-a dezvăluit că pentru ei, fiecare seară este una romantica şi că fac tot posibilul de a se bucura de cât mai multe momente frumoase petrecute în doi.

„O seară romantică poate să fie absolut orice seară. Fiecare seară poate fi una romantică din punctul meu de vedere şi eu am bucuria şi privilegiul ca cel puţin de câteva luni încoace să trăiesc o seară romantică aproape în fiecare seară. Chiar dacă suntem acasă doar noi doi şi căţeii, ne uităm la un film, mâncăm împreună, punem masa, vorbim, uneori ieşim la plimbare ori la un film. Ne facem mereu mici surprize unul altuia şi trăim mereu câte o seară romantică”, spune Oana Roman.

Cât despre superstiţii, Oana declară că deşi nu pune mare accent pe acestea, încearcă pe cât posibil să nu se întoarcă niciodată din drum, chiar dacă uneori situaţia o mai cere.

„Niciodată nu mă întorc din drum! Sau cel puţin încerc să nu o fac. Uneori mi se întâmplă să îmi uit telefonul, iar atunci chiar nu am de ales! Dacă e Marius acasă, îl sun pe el şi îl rog să mi-l aducă”, a povestit vedeta.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1708 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 18:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.