„Am descoperit că cea mai mare şmecherie în ţara asta este munca!”, susţine DJ Wanda

„Am descoperit că cea mai mare şmecherie în ţara asta este munca!”, susţine DJ Wanda
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

DJ Wanda este una dintre cele mai nonconformiste vedete din peisajul monden autohton! Este o persoană puternică, mereu cu zâmbetul pe buze şi care adesea uimeşte prin ţinutele îndrăzneţe pe care le afişează în apariţiile sale publice. Contrar aparenţelor, Wanda este un om care îl poartă în suflet pe Dumnezeu, are temeri, a trecut prin momente grele şi consideră că munca este unul dintre cele mai importante lucruri. 

Anul acesta, Dj Wanda a petrecut Paştele prin muncă. S-a aflat pe litoral, la pupitrul dj-ului, acolo unde prietenii ei apropiaţi i-au fost alături şi au făcut-o să simtă din plin atmosfera de sărbătoare.

„Anul acesta am petrecut Paştele prin muncă pentru că de pe 1 până pe 6 mai am fost pe litoral. Am avut acolo filmări, am pus muzică. A fost un Paşte plin, dar frumos. Nu mă aşteptam ca în seara de Înviere, când eu eram la pupitru, să am ouă roşii, însă erau acolo nişte oameni foarte dragi mie care au avut special două ouă roşii la ei, astfel încât am putut să ciocnim acolo la pupitru. Chiar a fost frumos!”, a declarat ea.

Este nonconformistă în apariţiile publice, însă mărturiseşte că a crescut cu religia şi cu Dumnezeu pe care îl poartă mereu în suflet.

„În afară de orice, sunt un creştin. Evident că nu sunt foarte evlavioasă, dar am crescut de mică cu religia şi cu Dumnezeu. Îl port în mine tot timpul. Da, sunt un om creştin, chiar dacă am ţepi, un craniu pe dinte, chiar dacă port tot soiul de inele cu scheleţi. În sufletul meu îl păstrez mereu pe Dumnezeu”, spune Wanda.

Chiar dacă afişează mereu o atitudine ce ne face să credem că nu îi este frică de nimic, Wanda mărturiseşte că are, ca orice om, temeri.

„Nu ştiu dacă este neapărat o fobie, dar vreau să încerc să-mi înving în curând teama de apă. Nu ştiu să înot! Am decis că este cazul să schimb asta la mine, aşa că în curând am să merg la bazinul de înot să vedem ce iese.”, a adăugat vedeta.

Trucuri de frumuseţe

De fiecare dată când îşi face apariţia la un eveniment monden, Dj Wanda afişează ţinute care mai de care mai îndrăzneţe semnate de unii dintre cei mai renumiţi designeri.

„În momentul de faţă, între România şi străinătate nu mai este o diferenţă chiar atât de mare din punct de vedere al posibilităţilor de shopping. Eu, în atâţia ani de experienţă de shopping, am ajuns să am câteva ţări în care găsesc mereu lucruri potrivite mie. Totuşi, şi în România merg la magazinele nu foarte scumpe şi de fiecare dată îmi găsesc lucruri frumoase. În străinătate, Londra clar este apogeul pentru mine. Din Paris îmi cumpăr ochelari, iar când vreau să fac într-adevăr ceva extraordinar, merg în Tokyo”, dezvăluie Dj Wanda.

Are 37 de ani şi o imagine de invidiat, iar acest lucru se datorează unor trucuri de frumuseţe pe care le respectă cu sfinţenie.

„Cred că cel mai important lucru este să te demachiezi în fiecare seară. Asta nu este un truc de frumuseţe, ci un must! Eu obişnuiesc să folosesc produse naturiste de înfrumuseţare: ulei de argan, ulei de migdale, crema de migdale. După atâţia ani am descoperit că aceste creme chiar îţi împrospătează şi îţi îmbunătăţesc tenul. Folosesc şi cosmeticele Dior pentru că întotdeauna m-am împăcat foarte bine cu ele şi în principiu încerc să dorm cât mai bine, atât cât reuşesc!”, declară ea.

Dj Wanda a dezvăluit că dacă ar fi să aleagă trei oameni din viaţa publică românească pe care îi admiră în mod deosebit, aceştia ar fi regretatul Adrian Pintea, Marius Tucă şi Doina Levintza.

„Este dificil să aleg doar trei oameni pe care îi admir, însă am să încerc. Unul dintre ei nu mai este printre noi. Adrian Pintea a spus odată o vorbă extraordinar de mare: ‚Bă, trăiţi, bă, că de murit nu e nicio scofală!’. Este unul dintre personajele despre care pot spune că m-au ghidat. Un al doilea personaj pe care îl plac foarte tare este Marius Tucă, un tip nonconformist din punctul meu de vedere, deşi nu arată lucrul ăsta, pentru că este foarte echilibrat. Sunt convinsă că este un om inteligent şi puternic. Un tip care are forţă! Şi dacă ar fi să mă îndrept şi către o persoană de sex feminin, aş spune Doina Levintza. Nu neapărat că este corespondentul meu, dar îmi place foarte mult cum s-a prezentat de-a lungul anilor. Consider că este o femeie care şi-a păstrat foarte bine echilibrul în ceea ce priveşte lupta dintre compromis şi artă”, mărturiseşte Wanda.

Inteligenţa masculină o atrage

Este cu siguranţă curtată de o mulţime de bărbaţi şi spune că în alegerea unui partener, inteligenţa este primul criteriu după care se ghidează.

„Când cunosc un bărbat, mă ghidez în primul rând după inteligenţă. Îmi place un bărbat inteligent, puternic. Îţi poţi da seama de aceste lucruri doar discutând cu acel om. Şi aspectul fizic contează, evident, dar prima dată când deschide gura sunt foarte atentă să văd ce rosteşte. Personalitatea, atitudinea, puterea sunt cele mai importante la un bărbat!”, adaugă vedeta.

Wanda este o persoană puternică şi, chiar dacă a trecut de-a lungul timpului prin evenimente neplăcute, acestea au întărit-o şi au făcut-o să îşi dorească să nu se întoarcă niciodată către trecut.

„Am avut de-a lungul anilor şi decepţii, şi pierderi. Am trecut prin tot felul de evenimente neplăcute, însă mi-am construit memoria de aşa natură încât să nu mă mai afecteze foarte tare. Sunt un soldat! Trec peste pur şi simplu. E destul de dur ce spun, însă îmi şterg complet din memorie lucrurile dureroase. Vreau să nu mă întorc niciodată în trecut pentru că de asta se numeşte trecut!”, spune ea.

Dj Wanda s-a pregătit deja pentru zilele toride de vară. „Vara asta am să călătoresc, am să muncesc foarte mult! În toţi aceşti 37 de ani am descoperit că cea mai mare şmecherie în ţara asta este munca, iar eu o practic de ceva timp!”, a încheiat DJ Wanda.

sursa:agentiadepresamondena.ro

Citit 1242 ori Ultima modificare Vineri, 07 Iunie 2013 18:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.