Olivia Steer - Militant activ pentru o viaţă sănătoasă

Olivia Steer - Militant activ pentru o viaţă sănătoasă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Olivia Steer este una dintre vedetele care militează activ pentru un stil de viaţă sănătos, pentru renunţarea la hrana artificială în favoarea celei bio, despre care spune că este „sănătate curată”. Olivia Steer vorbeşte despre cât de uşor este să găseşti pe rafturile magazinelor alimente naturale, dar şi despre beneficiile pe care o alimentaţie sănătoasă le aduce în viaţa de zi cu zi...

Cu o frumuseţe şi o delicateţe extrem de rare, Olivia Steer a încercat întotdeauna să împărtăşească publicului cele mai de preţ „secrete” ale strălucirii ei.

Promovează intens un stil de viaţă sănătos şi o alimentaţie bazată pe produse naturale. Încearcă pe cât posibil să le arate oamenilor că un astfel de mod de viaţă nu este deloc monoton, ci chiar „gustos” şi că beneficiile pe care le aduce atât asupra sănătăţii, cât şi asupra frumuseţii nu sunt deloc de neglijat.

Dar oare cât este de uşor accesul la produsele bio şi care sunt criteriile pe care le putem diferenţia de cele artificiale? Ei bine, nimic mai simplu! Piaţa este un aliat de nădejde atunci când vine vorba despre achiziţionarea unor alimente sănătoase, iar atenţia şi instinctul sunt cele care te pot ajuta să alegi întotdeauna corect.

„Este foarte important să ne identificăm sursele de hrană sănătoasă pentru ca ea există, trebuie doar să o cauţi. Eu găsesc hrana sănătoasă în piaţă. Sunt o clientă fidelă a pieţelor, de unde îmi cumpăr fructe şi legume de la producători locali şi pe care le disting foarte clar ca fiind cât se poate de organice: după formă, după culoare, după gust, după cât de pârguite sunt la soare. Sunt nişte criterii care nu au cum să te înşele şi atunci când faci comparaţie cu acele produse de import sau prost crescute la noi în agricultura convenţională, care sunt toate trase la boloboc, care sunt măsurate parcă cu centimetrul, care sunt egale, dubios de simetrice, care nu au gust, care sunt fade, care nu au miros... atunci îţi dai seama de diferenţă. Trebuie doar să cauţi!”, explică Olivia Steer.

Vara avem întotdeauna la dispoziţie o paletă extrem de largă de fructe şi legume proaspete, iar acesta este motivul pentru care în sezonul cald lucrurile par mai simple. Şi totuşi, Olivia spune că pe timpul iernii este la fel de uşor şi la îndemâna oricui să consume alimente sănătoase. „Vara este într-adevăr mult mai uşor să găseşti aceste produse naturale, fiindcă e sezonul fructelor, al verdeţurilor, al legumelor. Toate sunt proaspete şi foarte bune. Ţi le poţi achiziţiona în fiecare zi sau la două zile, dacă timpul nu-ţi permite mai des. În schimb, iarna ai parte de rădăcinoase, de nuci, există o grămadă de mere. Ţăranii ştiu să păstreze merele foarte frumos peste iarnă în beciuri la temperatură constantă, astfel încât ele se menţină zemoase, cu coaja netedă, deloc bătucită sau zbârcită. Şi acel măr este sănătate curată. De asemenea, îl identifici şi îţi poţi da seama cu uşurinţă că el este autentic şi că nu este de import sau crescut cu chimicale”, a dezvăluit vedeta.

Cât despre beneficiile pe care renunţarea la o alimentaţie nesănătoasă în favoarea uneia bazată pe produse naturale le poate aduce unui om, acestea sunt nenumărate şi deosebit de importante. Aceste beneficii nu se vor reflecta doar în interiorul organismului, ci vor putea fi cu uşurinţă vizibile şi la exterior. Energia, sănătatea ori frumuseţea sunt doar câteva dintre „atributele” pe care Olivia spune că le poţi recâştiga odată cu trecerea la un stil de viaţă sănătos.

„Este o alchimie interioară extrem de interesantă. În primul rând, recâştigi energia pierdută pe care poate ai uitat că o ai şi odată ce realizezi că ai această energie, brusc îţi dai seama că ai şi timp. Atunci când ai energie şi poftă să faci lucruri pentru care înainte nu aveai timp şi chef, vezi viaţa altfel, mai frumoasă! Şi nu mai ai angoase, nu mai ai spaime, nu îţi mai este frică de faptul că mâine nu vei putea duce la îndeplinire toate sarcinile. Totul e posibil! Ai o altă perspectivă asupra vieţii, iar asta este marele câştig. Şi desigur, nu te mai îmbolnăveşti, nu mai apelezi la medicamente, nu mai dai o grămadă de bani pe pastile care nu-ţi fac niciun bine!”, declară Olivia Steer.

Citit 1656 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2013 16:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.