Distracţie "până când soarele răsare": Alex Velea vine astă-seară la Galaţi

Distracţie "până când soarele răsare": Alex Velea vine astă-seară la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astă-seară, la Divino Glam Club, de la ora 23,00, va fi un superconcert, avându-l invitat pe Alex Velea. Intrarea este liberă până la ora 24,00, iar apoi biletul costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Cântă de la 9 ani

Născut pe 13 mai 1984, la Craiova, solistul mărturiseşte că dragostea pentru muzică i-a fost insuflată de părinţi, în special de tatăl său, care este muzician. Alex cântă de la 9 ani, iar la 11 ani a devenit elev al Palatului Copiilor din Craiova. De la vârsta de 16 ani a studiat, timp de patru ani, canto clasic. A absolvit Facultatea de Electromecanică.

După ce a câştigat emisiunea-concurs "Star Factory" la sfârşitul anului 2003 şi după participarea la "Big Brother", Alex Velea a colaborat cu Anna Lesko la o melodie de pe ediţia specială a albumului ei, „Pentru tine”. A urmat o colaborare cu Anda Adam, pentru al doilea album solo al ei, "Confidenţial". Melodia, intitulată „Ce ţi-aş face (Selecta)”, s-a bucurat de un mare succes, fiind difuzată frecvent pe posturile muzicale româneşti. Albumul său de debut, intitulat „Yamasha”, a fost lansat în toamna anului 2006 şi s-a  vrut a fi o declaraţie din partea autorului: „Piesele acestea mă descoperă în faţa publicului... Ăsta sunt eu... Am încercat să pun pe note gânduri, sentimente, trăiri... „Yamasha” mă reprezintă”, declara Alex Velea, care a colaborat pentru piesele de pe acel album cu Smiley, Puya, Marius Moga, Connect-R, Matteo şi Don Baxter. Cele mai promovate patru piese de pe album au fost: „Yamasha”, „Dragoste la prima vedere” (feat. Connect-R), „Când sunt cu tine” (feat. Mandinga) şi „Doamna mea”. Yamasha i-a adus lui Velea titlul de “Best show“, “Best male” şi “Best new artist" la Romanian Music Awards.

Actor în două filme

În anul 2009, Alex a lansat piesele „Doar ea” şi „Secret”. Tot în 2009, Alex a intrat în echipa de producţie a Radio Killer, sub numele de Crocodealer, unul dintre cei şapte killeri. În acelaşi an, şi-a făcut şi debutul pe marile ecrane, în producţia cinematografică “Un film Simplu”, unde a interpretat un rol negativ.

De asemenea, a scos hitul anului 2010 „Don’t say it’s over”, al cărui videoclip a avut o coregrafie ce a generat cel mai mare flashmob din România. Acesta a avut loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, în iunie 2010.

În 2011, a participat la filmul "Naşa" , în rolul lui "Spânu".

În septembrie 2011, Alex a lansat piesa „Whisper”. 2012 este anul de revenire în forţă pe scena muzicii româneşti. Alex a lansat în aprilie piesa „Când noaptea vine”,  care s-a bucurat de aprecierea publicului. În iunie 2012, pe scena de la Romanian Music Awards, acesta a lansat un nou hit, „Minim doi”, piesă ce a reuşit să strângă în câteva zile milioane de vizualizări pe YouTube. Videoclipul piesei a fost filmat în cartierul bucureştean Ferentari. Tot în iunie 2012, a câştigat premiul pentru „Best Pop” în cadrul premiilor Romanian Music Awards.

Alex Velea se consideră un taur veritabil, pasional, gelos, încăpăţânat, plin de ambiţie şi perseverenţă, care ştie că prin muncă poţi să-ţi împlineşti visele.

Astă-seară, fanii săi  in Galaţi îl pot vedea şi asculta la Divino Glam Club.

Citit 2148 ori Ultima modificare Vineri, 30 August 2013 10:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.