Jocuri amuzante care îmbunătăţesc viaţa sexuală

Jocuri amuzante care îmbunătăţesc viaţa sexuală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Umorul poate face minuni pentru relaţiile în care s-a instalat monotonia. Este firesc ca după ani de zile în care un bărbat şi o femeie au împărţit patul să nu mai existe aceeaşi atracţie ca la început, dar asta nu înseamnă că scânteia nu poate fi reaprinsă, potrivit adevarul.ro.

Schimb de roluri

Spiritul ludic este important la orice vârstă, sunt de părere terapeuţii de cuplu. Aşa că lăsaţi de-o parte sfiala şi inventaţi scenarii care să vă binedispună, scrie womanshealthmag.com. Puteţi să faceţi ceva clasic şi să jucaţi poker pe dezbrăcate sau să inversaţi rolurile, ceea ce presupune ca bărbatul să facă striptease în faţa partenerei, eventual îmbrăcat în lenjerie intimă feminină, iar doamna să se transforme în personajul masculin greu de cucerit.

Stabiliţi un cod sexual

În timpul meselor în familie, când sunteţi alături de copii, bunici, mătuşi şi părinţi, folosiţi anumite propoziţii stabilite în prealabil, care să se refere la diverse activităţi sexuale, chiar dacă indică cele mai plictisitoare situaţii posibile. De exemplu, spune-i soţului, de faţă cu toată lumea, să nu uite că pe seară trebuie să vă puneţi la punct facturile sau că trebuie să te ajute cu un proiect important pe care trebuie să-l prezinţi la serviciu. Va fi micul vostru secret, iar complicitatea care se va forma între voi va contribui la instalarea unei tensiuni sexuale căreia îi veţi da curs cu prima ocazie. La fel, puteţi să botezaţi cu diverse nume anumite părţi ale corpului şi să le pomeniţi de faţă cu alte persoane, ca şi cum aţi vorbi despre prieteni cărora trebuie să le faceţi o vizită cât mai curând.

„Tatuaje“ în locuri neaşteptate

Nu înseamnă că trebuie să vă faceţi un tatuaj permanent pentru a vă surprinde partenerul. Dar puteţi să aplicaţi un tatuaj temporar pe o parte a corpului şi să invitaţi iubitul sau iubita să-l descopere. Încercaţi şi varianta cu cinci sau şase abţibilduri amuzante lipite pe trup care trebuie găsite în timp record de partener. Important este ca iniţierea unor astfel de jocuri să vă relaxeze, să aibă un efect terapeutic asupra vieţii sexuale.

Comentaţi un film erotic

Vizionaţi împreună un film erotic şi încercaţi să descrieţi ce se întâmplă pe ecran ca şi cum aţi comenta un meci de fotbal. Cu siguranţă, atmosfera va fi una veselă şi încărcată de tensiune sexuală, iar joaca se va transforma într-o cu totul altfel de „partidă“ .

Invitaţii pasionale

Pregătiţi terenul pentru sex încă din timpul zilei. Puteţi iniţia preludiul de la prima oră a dimineţii, înainte de a pleca spre locul de muncă, dacă scrieţi un bileţel în care să-i comunicaţi soţului sau soţiei ce se va întâmpla în dormitor după întoarcerea acasă. Strecuraţi mesajul în geantă, în servietă, în buzunarul hainei, într-un loc unde sunteţi convins că va fi descoperit. Sau puteţi trimite în cursul zilei un SMS în care să-i faceţi propuneri indecente. Sunt trucuri vechi, dar dau rezultate aproape de fiecare dată, asigură psihologii specializaţi în terapia de cuplu.

Citit 2672 ori Ultima modificare Luni, 16 Septembrie 2013 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.