Adio, criză! Află ce bani câştigă vedetele din România
Foto: Dorian Popa - LaLa Band

Adio, criză! Află ce bani câştigă vedetele din România
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cine susţine că încă suntem în criză financiară ar trebui să se gândească de două ori la auzul sumelor pe care le câştigă în prezent vedetele din showbiz. Din emisiuni TV şi concerte, multe dintre acestea şi-au rotunjit conturile anul acesta cu zeci şi chiar sute de mii de euro.

Dorian Popa

Showbizul românesc este, se pare, destul de profitabil. Deşi nu mai se învârt bugetele de altădată, vedetele noastre au reuşit să câştige anul acesta zeci şi sute de mii de euro.

Dorian Popa a strâns, se pare, 150.000 de euro în urma proiectelor LaLa Band, însemnând serialul „Pariu cu viaţa”, concerte şi alte afaceri derulate pe seama imaginii sale şi a colegilor săi. Artistul a investit în casa mamei sale din Constanţa şi şi-a cumpărat o locuinţă în Bucureşti şi o maşina Audi. „Am investit banii în maşină, pentru că-mi place să conduc. Sunt bani câştigaţi de mine, aşa că am decis să-i investesc în ceva ce-mi place”, a declarat el.

Connect-R - 30.000 de euro, în trei luni, numai din TV

În afară de încasările din concerte şi din drepturile de autor ale pieselor sale, inclusiv ale hitului anului trecut, „Vara nu dorm”, Connect-R s-a văzut vara aceasta mai bogat cu 30.000 de euro. Banii ar proveni din participarea sa la emisiunea „Next Star” de la Antena 1, unde ar fi plătit lunar cu 10.000 de euro.

Pepe - 100.000 de euro doar din TV

Pepe a fost pe val anul acesta în televiziune. Artistul a primit, se pare, câte 30.000 de euro în fiecare sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, alţi 16.000 de euro în urma participării la „Splash”, show-ul în care vedetele au sărit în piscină, difuzat pe parcursul verii, şi 25.000 de euro pentru emisiunea „Next Star”, în care a fost membru al juriului.

Anda Adam - peste 180.000 de euro

2013 este, cu siguranţă, anul Andei Adam. Artista are la activ două mari hituri, „AMO” şi „Dacă ar fi”, trei emisiuni la Antena 1 şi multe, multe concerte. Din televiziune, artista a câştigat, se pare, 70.000 de euro, iar din spectacole, alţi 110.000 de euro, doar până în luna septembrie. Acum, odată cu sărbătorile oraşelor, cu balurile bobocilor şi cu concertele din cluburi, Anda ar urma să mai câştige până la finalul anului încă 30.000 de euro.

Jean de la Craiova, pe val la Antena 1

Jean de la Craiova s-ar fi îmbogăţit, se pare, vara aceasta cu 30.000 de euro. Artistul a participat la showul estival „Splash: Vedete la apă”, iar acum concurează la „Te cunosc de undeva”.

Zilele oraşelor, profitabile pentru artişti

Toamna aduce câştig pentru mulţi artişti autohtoni. În ţară au loc festivaluri tematice, zile ale oraşelor şi concerte ce îi pun într-o lumină favorabilă pe primari, astfel că bugetele alocate sunt generoase. Loredana încasează, se pare, peste 10.000 de euro pentru fiecare concert, bani care merg şi spre membrii trupei sale, Smiley - 7.000 de euro, iar Mandinga - 5.000 de euro.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1675 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2013 14:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.