Florin Ristei s-a calificat în semifinalele concursului "X Factor"

Florin Ristei s-a calificat în semifinalele concursului "X Factor"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei doi gălăţeni prezenţi în concursul "X Factor" au trecut prin furcile caudine ale duelurilor * Florin Ristei este de neoprit şi vrea să ajungă în finală


„Nu e nimic să compenseze lipsa ta/ Aş da orice să te am în preajma mea/ De când ai plecat, eu m-am schimbat în bine/ Şi oriunde eşti, ai fi mândru de mine”, acestea sunt versurile emoţionante pe care tecuceanca Eliza Bunu le-a scris cu gândul la fratele ei decedat mult prea devreme. Puse pe melodia lui Puff Daddy, „I'll be missing you”, interpretată de Eliza şi partenerul său de scenă, Rareş Raicu, alături de care formează trupa „Bruiaj”, versurile au reuşit să răvăşească publicul şi juriul "X Factor". Din păcate, deşi prestaţia „Bruiaj” a fost impecabilă, au ajuns la duel cu o altă trupă. Eliza a încercat să-şi stăpânească emoţiile şi alături de partener a interpretat o piesă puternică, produsă de doi maeştri ai rapului, Eminem şi Skylar Grey. Cheloo, antrenorul lor, nevoit să aleagă între cele două trupe, a preferat să renunţe la „Bruiaj”.

De la extaz la agonie şi înapoi a trecut şi Florin Ristei. După ce a dat tot ce-a fost mai bun din el cântând piesa lui Freddie Mercury, „Don't Stop Me Now”, Ristei a aflat cu surprindere că va trebui să facă faţă unui duel. Florin a reuşit să se mobilizeze exemplar şi a interpretat cu aceeaşi forţă piesa Boyz II Men „End Of The Road”, ferm convins că drumul lui nu se termină acolo! Salvarea lui a venit din partea Deliei, care a decis că Florin trebuie să meargă mai departe, în semifinale.

Îi ţinem pumnii lui Florin Ristei şi suntem siguri că de Eliza Bunu şi de trupa "Bruiaj" sigur vor mai auzi.

Citit 1664 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 17:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.