Alexandra Dinu: „La 33 de ani, mă simt mai înţeleaptă”

Alexandra Dinu: „La 33 de ani, mă simt mai înţeleaptă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandra Dinu a împlinit pe 3 ianuarie vârsta de 33 de ani, prilej pentru o aniversare în familie, alături de Mario, Luca Bastianello şi câţiva prieteni apropiaţi. Actriţa declară că viaţa după pragul vârstei de 30 de ani este mult mai bună şi mai plină de satisfacţii. Actriţa a profitat şi şi-a făcut, la ceas aniversar, şi un bilanţ al realizărilor şi al lecţiilor învăţate de-a lungul vieţii.

Pe 3 ianuarie, Alexandra Dinu, şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. “Nu am trăit criza existenţială de la 30 de ani, cel puţin nu cea despre care am fost prevenită. Îmi place mult această vârstă, de când am depăşit pragul multe lucruri s-au schimbat în bine în viaţa mea. Poate pentru că şi eu m-am schimbat mult”, declară Alexandra Dinu.

Actriţa şi-a celebrat ziua de naştere organizând o cină în familie, alături de Mario, de logodnicul ei Luca Bastianello şi de câţiva prieteni apropiaţi.

“Dacă la 20 de ani experimentezi, testezi şi “guşti” din ceea ce crezi că-ţi place, la 30 de ani nu mai pierzi timpul şi iei de pe raftul vieţii exact ceea ce ai nevoie şi te face fericit. De ziua mea, am profitat de câteva momente libere pentru a-mi face bilanţul realizărilor şi lecţiilor învăţate de la viaţă, m-am gândit la pasiunile mele şi la fascinanta lume interioară a femeii care am devenit”, continuă Alexandra Dinu.

“Mă simt mai înţeleaptă, mai matură şi mai sigură pe mine ca în trecut. Consider că am ajuns să cunosc oamenii şi astfel mă pot feri de cei care îmi pot genera energii negative. Nu contează vârsta biologică, important este cum te simţi şi cum îţi porţi anii”.

Carte de vizită

Născută în familia formată din Liliana şi Tiberiu Dinu - demnitar român, la data de 3 ianuarie 1981, în Bucureşti, Alexandra Mirela Dinu a devenit un nume în showbizul autohton la doar 19 ani. A terminat Liceul „Jean Monnet“ din Bucureşti, a debutat ca prezentatoare la postul TVR 2 cu emisiunea Trupa DP2, iar în 2000 a prezentat emisiunea ProMotor, la Pro TV.

Cunoscută iniţial ca soţie a celebrului fotbalist Adrian Mutu (2001-2003) şi mama fiului lor Mario Mutu, în 2002, a reuşit să dea lovitura, o dată cu rolul din comedia Garcea şi oltenii, un film admirat de unii şi îndelung contestat de alţii, însă cu o interpretare remarcabilă, plină de farmec şi umor din partea Alexandrei.

În 2003 se desparte de Mutu şi pleacă în Italia unde, iniţial, a prezentat  rubrica „Meteo“, la postul de televiziune Rete4, ce îi aparţine lui Silvio Berlusconi. Deşi unii afirmă că şi-a făcut un nume pe spinarea „Briliantului”, alţii cred că, dimpotrivă, această relaţie i-a afectat imaginea, ea devenind cunoscută datorită rolurilor din serialele "Il commissario Montalbano", "Ricomincio da me", "Carabinieri" şi "Capri".

În 2008, actriţa stabilită în Italia a fost aleasă să prezinte evenimentul de lansare a mărcii Ferrari în România.

Frumoasă şi celebră în două ţări, deocamdată tot ce o interesează este să fie o mamă bună pentru Mario, fără ca acest lucru să îi afecteze cariera.

Citit 2716 ori Ultima modificare Duminică, 12 Ianuarie 2014 11:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.