Protest inedit împotriva Bisericii, la Cluj: Un manechin se roagă la o servietă cu bani
Foto: Foto: stiridecluj.ro

Protest inedit împotriva Bisericii, la Cluj: Un manechin se roagă la o servietă cu bani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr din Bistriţa a ales o modalitate inedită prin care să-şi arate nemulţumirea faţă de Biserică. Acesta a amplasat în faţa Catedralei Mitropoliei din Cluj-Napoca un manechin care se roagă la o valiză cu bani. ”De la Biserică, în istorie s-au pornit războaie. Suntem săraci în gândire şi urmărim nişte foi de hârtie”, a explicat artistul gestul său. Preoții şi-au făcut cruce când au văzut ce se întâmplă, considerând că gestul este o blasfemie. Manechinul a fost luat de la faţa locului după câteva ore.

Citit 1697 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 16:46

2 comentarii

 • postat de CORECT
  Miercuri, 05 Februarie 2014 09:55
  79.116.104.***
  Foarte tare ideea! Ce sa-i faci? La Cluj se pot intampla astfel de lucruri. Acolo e o alta Romanie, acolo e Europa! Aici ai fi arestat si amendat pentru ca este interzisa liberatea pasnica de a gandi si de a actiona, ca de, este in detrimentul bisericii. Galatiul spre deosebire de Clujul cosmopolit este un oras de cocalari religiosi.
  0
  8
  Raportează
 • postat de un idiot obligat sa plateasca taxe
  Luni, 03 Februarie 2014 18:09
  185.26.182.***
  Idee puerila! Cand au avut, vreodata, pochii, buzunare de dat? Preotii, DA! Din pacate sunt intr-o imensa minoritate! Iata insa ca pochii au rezolvat problema!
  3
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.