Vineri, la Pro TV, omagiu lui Hagi pe scena Românii au Talent de la Galaţi
Foto: Foto: Pro Tv

Vineri, la Pro TV, omagiu lui Hagi pe scena Românii au Talent de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru a doua oară consecutiv, emisiunea Pro TV „Românii au Talent”, devenită fenomen naţional, a luat startul tot de la Galaţi.  Numai că, de această dată, Casa de Cultură a Sindicatelor, unde s-au realizat filmările, a fost, mai degrabă, scena unor momente mai degrabă colorate şi inedite decât pline de talent.

Shaorma cu de toate

O adevărată frenezie a reuşit să stârnească Marian Almăşanu, în vârstă de 34 de ani, zugrav de meserie, care, cu un număr demn de un veritabil comentator sportiv, a ţinut să-i aducă un omagiu celui mai bun fotbalist român din toate timpurile, Gică Hagi. Pasionatul fan a recreat momentul de glorie a lui Hagi de la Campionatul Mondial din 1994. Până şi Mihai Petre, cel mai dur membru al juriului, s-a lăsat furat de moment, dar şi-a revenit repede şi i-a dat un X. Andra şi Andi Moisescu i-au acordat, însă, voturile lor pentru a merge mai departe în concurs.

Neaşteptat a fost şi momentul Elenei Darie, o doamnă în vârstă de 52 de ani, venită tocmai din Italia ca să cânte cu glas de copiliţă piesa Cleopatrei Stratan, „Ghiţă”. Fără succes. Tot fără speranţă a fost şi numărul de magie al gălăţeanului Vasilică Badea, care, deşi şi-a strecurat mâna prin trupul asistentului său, n-a reuşit să convingă juriul, uluit de moment, că merită să meargă mai departe.

Degeaba s-a lăsat strânsă de gât şi muşcată de o ditamai Anaconda, brăileanca Adriana Măcrineanu n-a reuşit să-l impresioneze pe Mihai Petre cu senzualitatea dansului său oriental. Şarpele se pare că s-a descurcat mai bine, pentru că, după cum a spus Mihai Petre, expresia dansatoarei exotice era „moartea pasiunii”.

Momentul cel mai gustat, la propriu, al serii a fost oferit de bucătarul Valentin Ene, cu un număr de shaorma cu de toate. Deşi Pavel Bartoş şi Smiley, prezentatorii concursului, s-au răsfăţat cu preparatul delicios, la fel şi concurenţii care îşi aşteptau rândul pe scenă, eroul bucătar nu va merge mai departe.

Îndemânare şi talent

Asta au dovedit din plin Speed Stacks România, trupa de păpuşari „Qui Peut” (care poate) şi barmanul Ştefan Fronea. Speed Stacks România, adică Sorin şi fii săi, Bogdan şi Răzvan, au jonglat cu “pahare sportive”, construind şi demolând turnuleţe, cu o viteză incredibilă. Dexteritatea i-a calificat în etapa următoare. Trupa „Qui Peut“ a trezit şi bucurat copilul din fiecare cu tanti Aneta, o băbuţă sprinţară, şi animalele ei talentate. Şi braşoveanul Ştefan Fronea a jonglat, dar cu sticle de alcool, spectacolul dansant oferindu-i un loc în etapele următoare.

Citit 1657 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Februarie 2014 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.