Monica Anghel: Totul despre "Te cunosc de undeva"!

Monica Anghel: Totul despre "Te cunosc de undeva"!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cadrul unui interviu, Monica Anghel a vorbit deschis despre schimbările survenite în noul sezon, la nivelul juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”, din care face parte acum, despre felul în care se înţelege cu colegii săi juraţi, dar mai ales despre cât de exigentă este în evaluarea prestaţiilor celor opt concurenţi-vedetă. Monica Anghel face parte, alături de Pepe, Delia şi Andrei Aradits, din noul juriu al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care este difuzată la Antena 1. Asta după ce conducerea postului a hotărât că a venit momentul să facă schimbări la masa juriului, ocupată până în acest sezon de Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

S-a vorbit mult în presa autohtonă despre aceste mişcări, iar în vreme ce unii telespectatori au fost extrem de receptivi, alţii rămân încă sceptici, regretând înlocuirea celor trei juraţi.

Monica Anghel a vorbit într-un interviu despre schimbări, despre felul în care se înţelege cu colegii săi juraţi şi despre cât de exigentă este în evaluarea prestaţiilor celor opt concurenţi-vedetă.

Reporter: V-a speriat gândul că veţi fi primţi cu reticenţă de cei care regretă plecarea foştilor juraţi Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andreea Bălan?

Monica Anghel: Am urmărit această emisiune de-a lungul timpului şi mi-a plăcut foarte mult. La fel de adevărat este că, în Occident, indiferent de cât de mare este succesul emisiunii, juriile se schimbă, telespectatorii sunt cei care vor diversitate, îşi doresc să vadă feţe noi, alt gen de replici, nimeni nu-şi doreşte ca reacţia juraţilor să fie previzibilă. Îi admir şi simpatizez pe Ozana Barabancea, Aurelian Temişan şi Andreea Bălan şi sunt conştientă de faptul că, la un moment, atunci când publicul îşi va dori acest lucru, vor fi alţi juraţi decât Monica Anghel, Delia, Pepe şi Andrei Aradits.

Rep: La ce anume sunteţi atentă atunci când evaluaţi prestaţiile concurenţilor? Ce contează cel mai mult?

M.A.: Pentru mine, vocea contează, cât de bine reuşesc să intre în rol din punct de vedere al performanţei vocale.

Rep: Cât de flexibilă şi obiectivă sunteţi cu noua generaţie de artişti, o parte dintre ei, acum, concurenţi la „Te cunosc de undeva”?

M.A.: Sunt o persoană directă. Nu cred că publicul îşi doreşte o „cârdăşie” între juraţi şi concurenţi, comentarii călduţe, voi spune cu sinceritate tot ce e în neregula în legătură cu interpretarea. Atunci când va fi cazul, desigur.

Rep: Au apărut deja conflicte între juraţi? Diferenţe de opinii? Orgolii?

M.A.: Să fim serioşi. Vorbim de artişti cu multă experienţă, oameni „reper” în industria în care lucrează, cunoscuţi în întreaga Românie. Nu e cazul să vorbim despre aşa ceva.

Rep: De la ce concurent aveţi cele mai mari aşteptări?

M.A.: Vorbim de o situaţie excepţională, toţi cei de pe scenă sunt artişti cunoscuţi, unii în plină afirmare, alţii deja celebri. Mi-e greu să spun cine va fi cel mai bun.

Citit 1921 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 18:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.