VIDEO/ Joi seară, la Antena 1: Două gălăţence, în finala Next Star
Foto: Daniela Nicoleta Negoiţă şi Andreea Ignat

VIDEO/ Joi seară, la Antena 1: Două gălăţence, în finala Next Star
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi seară, de la ora 20,30, aveţi toate motivele să daţi televizoarele pe Antena 1. Două gălăţence, Ioana Bulgaru şi Daniela Nicoleta Negoiţă, vor concura în marea finală a concursului Next Star şi se vor lupta pentru premiul cel mare, de 20.000 de euro! Mai mult, în seara de gală a copiilor extraordinari, o legendă vie a teatrului românesc, Florin Piersic, va înmâna marele trofeu.

O nouă Bjork

Aşa este recunoscută Ioana Bulgaru, în vârstă de zece ani, elevă în clasa a IV-a B la Şcoala Generală nr. 12 din Galaţi. În cea de-a opta ediţie Next Star, a oferit un veritabil moment de musical, interpretând piesa lui Bjork - „It's Oh So Quiet”. Juriul - Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru - a fost uimit din prima clipă, iar la finalul piesei, alături de public, a aplaudat-o în picioare. Talentul şi vocea ei extraordinare sunt şlefuite de profesoara de canto Monica Măciuceanu.

Citeşte şi:

Gălăţencele fac spectacol: Ioana Bulgaru a câştigat a opta ediţie "Next Star"

Rapperiţa

Daniela Nicoleta Negoiţă, de 12 ani, a devenit rapperiţa Next Star 2014, după ce, în ediţia a cincia a emisiunii, a uimit juriul cu piesa ”Swagger Jagger”, a lui Cher Lloyd, pe care a interpretat-o excepţional! Daniela este elevă în clasa a VI-a la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi membră a ansamblului „Estrada copiilor”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor, instructoare Andreea Ignat. Împreună cu Andreea, Daniela a pregătit pentru finală un show complex, pe o piesă din repertoriul lui Eminem, pe care a învăţat-o în timp record. „Mă simt mândră că în finală au ajuns două gălăţence! Îi felicităm pe toţi concurenţii şi le mulţumim producătorilor pentru frumoasa organizare”, ne-a mărturisit Andreea.

Citeşte şi:

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star

 Le ţinem pumnii celor două gălăţence şi cea mai bună să câştige!

                                                                                                                                        Ioana Bulgaru

Citit 1760 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Mai 2014 22:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.