Puştoaice SUPERTALENTATE! Gălăţencele Ioana şi Daniela au făcut spectacol în finala Next Star (VIDEO)

Puştoaice SUPERTALENTATE! Gălăţencele Ioana şi Daniela au făcut spectacol în finala Next Star (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ioana Bulgaru, de 10 ani, şi Daniela Negoiţă, de 12 ani, au făcut furori joi seară, la Antena 1, în finala Next Star. Fiecare dintre ele ar fi meritat marele trofeu oferit de actorul Florin Piersic, însă concurenţa a fost acerbă, iar misiunea juriului de a decide câştigătorul, nespus de grea.

Chiar dacă nu au ajuns pe podium, Ioana şi Daniela au făcut primul pas important din cariera artistică, iar zecile de vizualizări şi like-urile de pe YouTube le prevestesc cariere muzicale de excepţie.

Jos pălăria pentru Ioana Zuza!

În marea finală, Ioana Bulgaru, sau Ioana Zuza, cum o ştiu toţi, a oferit un musical demn de Broadway. A dominat scena ca o adevărată divă şi a dat gata juriul cu vocea, atitudinea, mişcarea, dansul şi costumul, interpretând o piesă deloc uşoară „Chicago - All That Jazz”. La final, aplauzele şi uralele spectatorilor nu mai conteneau: „Incredibil! Ioana, doamnelor şi domnilor! E imposibil să vorbeşti datorită aplauzelor, uralelor! Ştii ce spun ei în clipa asta? Jos pălăria! Ce spectacol, la zece ani!”, a explodat prezentatorul, Dan Negru. „La zece ani a fost de nota zece!”, a fost şi concluzia lui Pepe. Meritul pentru spectacolul de senzaţie al Ioanei îi aparţine şi profesoarei ei de canto, Monica Măciuceanu.

Rapperiţa Daniela Negoiţă, pe urmele lui Eminem

Daniela Negoiţă s-a dezlănţuit cu o energie şi o forţă de nedescris într-un duet incendiar cu Raluka, invitata ei specială, la piesa lui Eminem „The Monster”. „Ce mitralieră de vorbe a avut Daniela! Un kalaşnikov de vorbe!”, se minuna Dan Negru, în vreme ce publicul o aplauda şi îi scanda numele. „Multă lume consideră că rappul e vorbă lungă să ne-ajungă. Şi foarte uşor de executat. Nici pe departe! E absolut ieşit din comun. Cred că este Ioana e printre cei mai buni rapperi din România pe care i-am auzit, poate chiar din Europa. Eu m-am apucat de rapp în '97 şi mi-e frică să cânt o piesă de Eminem!”, a mărturisit Connect-R. Ca de obicei, concluzia a venit de la Pepe: „Are fiţă de vedetă!”. Meritul pentru prestaţia incredibilă a Danielei îi aparţine instructoarei Andreea Ignat, care a studiat alături de ea cuvânt cu cuvânt cele trei strofe care numără circa o mie de cuvinte ale piesei pe care puştoaica le-a învăţat în mai puţin de o săptămână!

Le felicităm pe cele două gălăţence şi pe părinţii lor şi abia aşteptăm să le vedem din nou pe scenă!

 

Citeşte şi:

Ioana Bulgaru a câştigat a opta ediţie "Next Star"

Gălăţeanca Daniela Negoiţă, în finala Next Star

Citit 2011 ori Ultima modificare Vineri, 23 Mai 2014 14:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.