VEDETE/ Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut la un festival de film

VEDETE/ Giulia Nahmany a primit premiul pentru debut la un festival de film
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Giulia Nahmany a fost prezentă, în Statele Unite, la câteva evenimente de lansare a filmului în care joacă alături de actori faimoşi de la Hollywood precum Jane Seymour şi David Oakes. A strălucit pe covorul roşu în ţinute impecabile, a dat numeroase interviuri jurnaliştilor din întreaga lume şi a promovat România ca destinaţie turistică. În plus, a fost premiată pentru debutul său în cinematografie în cadrul prestigiosului Newport Beach Film Festival.

Giulia Nahmany a început să culeagă roadele proiectului pentru care s-a dedicat în totalitate în ultimele luni. Filmul "Love by Design", în care joacă în rolul principal, alături de actori renumiţi, a avut primele două proiecţii oficiale în cadrul renumitului festival de film din California, Newport Beach Film Festival.

La eveniment au luat parte specialişti din cinematografie, critici de film, dar şi public larg, iar Giulia Nahmany a fost recompensată cu „Premiul pentru cel mai bun debut”. Pentru cele două seri de screening ale filmului româncei, biletele s-au vândut în totalitate încă de la primele ore ale dimineţii.

Giulia Nahmany a fost prezentă la premiera "Love by Design", apărând pe covorul roşu alături de celebra actriţă Jane Seymour, cunoscută inclusiv din celebrul serial Dr. Quinn, cea care interpretează unul din rolurile principale.

Giulia a ales să poarte la eveniment rochii elegante realizate de designerii români Rhea Costa, Elena Perseil şi Liliana Turoiu, creaţiile fiind admirate şi lăudate de cei prezenţi la festival.

Pe covorul roşu, Giulia Nahmany a acordat interviuri pentru presa americană, dar şi pentru jurnaliştii din alte ţări acreditate, în care a lăudat România şi a recomandat-o ca şi destinaţie turistică.

"Love by design" a fost filmat în New York, dar, în mare parte, şi în România, în locaţii superbe din Sighişoara, Saschiz şi Bucureşti, cadrele expunând ţara noastră într-un mod pozitiv, filmul devenind practic un ambasador al valorilor turistice ale ţării noastre.

La rândul ei, şi Jane Seymour a lăudat România şi a recomandat-o ca fiind o destinaţie care merită vizitată.

În "Love By Design", Giulia Nahmany interpretează rolul principal, cel al lui Danielle Luca, un fashion editor de origine română la o revistă glossy din New York, ce ajunge să îşi piardă locul de muncă din cauza redactorului şef, rol secundar negativ interpretat de Jane Seymour, dar care se ambiţionează, revenind în România, unde îşi redescoperă o pasiune mai veche şi se îndrăgosteşte de Adrian Edwards (David Oakes din “Borgia”).

Filmul, o comedie romantică regizată de Michael Damian, celebrul actor din serialul „Tânăr şi neliniştit”, va fi lansat în cinematografele din întreaga lume în cursul acestui an.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1451 ori Ultima modificare Vineri, 23 Mai 2014 17:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.