Cum şi unde ne DISTRĂM în Galaţi, în ultimul weekend de VARĂ

Cum şi unde ne DISTRĂM în Galaţi, în ultimul weekend de VARĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri/„I’m Pro Show”, spectacol de improvizaţie la Yoobi

Prima trupă profesionistă de teatru independent din Galaţi - Social Act Theatre - revine în forţă cu un nou spectacol. Gălăţenii sunt invitaţi vineri, 29 august, începând cu ora 20,30, la Yoobi, la cea de-a treia reprezentaţie a spectacolului de improvizaţie „I’m Pro Show”. Evenimentul se bazează în special pe umor, spontaneitate şi joc actoricesc de calitate, elementele cheie ale unui spectacol inedit. Cei prezenţi la spectacolul „I’m Pro Show” de vineri se vor întâlni cu actorii Social Act Theatre – Radu Andrei Horghidan, Florin Toma, Vlad Matei Ajder, Oana Mogoş, Răzvan Clopoţel, Ştefan Aleksandru, dar şi cu pianistul Vlad Damian, (Dudu Mic, aşa cum îl ştiu cei mai mulţi gălăţeni). Biletul costă 20 lei.

Cântece la chitară/ Jam-ul de vineri, în Cheers Pub

Deja devenit tradiţie printre gălăţenii care vor să îşi petreacă weekendul într-o atmosferă dominată de muzica bună, Jam-ul va avea loc, de data aceasta, vineri, 29 august, în Cheers Pub, începând cu ora 21,00. Reprezentanţii clubului anunţă că vor fi mai mulţi invitaţi surpriză care vor oferi cântece pentru toate gusturile, atât din repertoriul naţional, cât şi internaţional. Aceştia vor cânta live, la chitară, într-o atmosferă studenţească. „Numai cu cântece amestecate din mai toate culorile se fierbe jam-ul de pe strada Basarabiei”, promit organizatorii.

Ice Bucket Challenge, şi în Infinity

Cea mai răspândită campanie umanitară din ultimele zile, Ice Bucket Challenge, ajunge şi în Clubul Infinity Galaţi în seara de sâmbătă, 30 august, începând cu ora 23,00. Donaţiile din seara respectivă vor fi îndreptate către SMURD. Intrarea este liberă.

Petrecere în pijamale, în Planet

Clubul Planet invită gălăţenii la o petrecere inedită: Pijama Party va avea loc astăzi, începând cu ora 22,00. Pentru a se distra copios, organizatorii le recomandă petrecăreţilor să aibă pijamaua la ei. De asemenea, cei care au uitat să îşi ia ţinuta corespunzătoare de acasă, la intrare vor primi pijamale, în limita stocului disponibil. Pe lângă acestea, cei prezenţi vor mai avea parte de surprize: cele mai interesante costumaţii vor fi premiate, iar bătaia cu perne şi shot-urile diferit colorate nu vor lipsi.

În Union Jack/ Ultimul Summer Party din sezon

În Union Jack se va da tonul la distracţie în acest weekend – sâmbătă, începând  cu ora 23,00, va avea loc Summer Party, menit să marcheze încheierea verii. Organizatorii promit că cei prezenţi vor dansa pe cele mai noi hituri ale verii, iar cea mai veselă gaşcă va fi premiată cu shot-uri. DJ Gabriel se va asigura că muzica bună nu va lipsi în noaptea de sâmbătă. Intrarea este liberă.

Forever Funky, în Divino

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare vineri, şi săptămâna aceasta Divino Glam Club organizează petreceri tematice. Astăzi, începând cu ora 22,00, va avea loc evenimentul „Forever Funky”. Gălăţenii vor putea dansa pe cele mai cunoscute melodii de R&B, hip hop, dance şi retro. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 lei.

Turneu aniversar/Stand Up Guys cu Teo, Vio şi Costel

În seara de duminică, 7 septembrie, la Teatris, va avea loc un spectacol de stand up comedy cu Teo, Vio şi Costel, care va stârni hohote de râs. Cei trei se află într-un turneu naţional numit „Stand Up Guys”, care cuprinde 26 de oraşe şi care se va încheia în 17 septembrie. Turneul este unul aniversar, întrucât împlinesc zece ani de ei fac stand up comedy, iar Teo, Vio şi Costel au decis să se reunească în formula completă pentru a oferi un spectacol deosebit pentru publicul din toată ţara care îi îndrăgeşte. Intrarea la evenimentul din Teatris costă 30 lei.

 

Citeşte şi:

Modista şi croitoreasa, indispensabile în CULISELE de la Teatrul Muzical "Nae Leonard"

Citit 1678 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.