Un gălăţean a făcut furori la Vocea Românei/ Membrii juriului s-au bătut pentru el! (VIDEO)

Un gălăţean a făcut furori la Vocea Românei/ Membrii juriului s-au bătut pentru el! (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ascuns în spatele unei cortine, fără a fi văzut nici de public şi nici de telespectatori, gălăţeanul Claudiu Rusu a făcut senzaţie cu vocea lui minunată, interpretând excepţional piesa „She will be loved”, vineri seara, pe scena de la Pro Tv. Doar câteva secunde de audiţie pe nevăzute i-au fost suficiente lui Tudor Chirilă pentru a se întoarce, fiind urmat, la scurt timp de ceilalţi membri ai juriului Loredana, Smiley şi, în cele din urmă, Marius Moga.

Nici nu se stinseseră aplauzele publicului cucerit de vocea gălăţeanului că Tudor Chirilă a şi lansat oferta: „Frăţioare, nu ştiu cum arăţi, nu ştiu cine eşti, eu sunt Tudor Chirilă şi am de gând să mă bat foarte tare pentru tine cu toţi antrenorii aceştia!”. „Nu ştiu cine eşti, dar eşti belea!”, a spus şi Loredana.

„Mă numesc Rusu Marian Claudiu şi momentan mă simt puţin ciudat în spatele perdelei! Mă simt ca la duş! Numele meu de scenă este Claudiu Rusu şi sunt moldovean din Galaţi. Sunt celebru, dar nu ştie nimeni încă”, a răspuns concurentul din spatele perdelei la tirul de întrebări ale membrilor juriului. Până la urmă, Loredana n-a mai rezistat şi l-a rugat: „Te rog, dă perdeaua jos, Claudiule!”.

Când cortina s-a prăbuşit la podea, a urmat un alt val de aplauze şi ovaţii, iar Loredana s-a grăbit să-l îmbrăţişeze.

Duelul ofertelor

„Mi se pare ca ai o voce foarte bună şi foarte rock. Mi se pare ca eşti puţin golan şi te vreau la mine în echipă”, i-a spus Tudor lui Claudiu.

„Claudiu, eşti beton de beton şi la propriu şi la figurat! Îţi mulţumesc foarte mult pentru minunatul moment pe care ni l-ai oferit”, a plusat Loredana.

„Ai o voce foarte versatilă ai cântat foarte bine piesa asta. Cred că vei avea un parcurs frumos la Vocea României cu oricare dintre aceşti patru antrenori, dar depinde cât de spectaculos poţi tu să-l faci împreună cu antrenorul tău care aş putea să fiu chiar eu”, a spus Smiley, fiind imediat combătut de Loredana şi de Tudor Chirilă.

„Nu e foarte bărbăteşte să cădem în genunchi, dar vreau foarte tare să vii la mine în echipă îmi trec peste orgoliul masculin şi mă rog de un bărbat, am nevoie de vocea ta!”, a mers până la capăt Tudor Chirilă.

Auzind că gălăţeanul cântă de zece ani pe vase de croazieră, Smiley i-a dat de înţeles că, alături de el, îşi poate continua cariera muzicală şi dincolo de „Vocea României”.

Ceva mai temperat, Marius Moga a admis că gălăţeanul a adus un plus piesei originale şi că şi-ar dori să facă parte din echipa lui.

Când încordarea atinsese apogeul şi membrii juriului erau deja cu armele pe masă, Claudiu Rusu a pus punct războiului. „Vă rog din suflet să nu vă supăraţi, dar am venit setat", a spus  gălăţeanul, alegând să facă parte din echipa lui Smiley.

Pentru că audiţiile pe nevăzute s-au încheiat, iar de săptămâna viitoare încep duelurile între concurenţi, le ţinem pumnii şi le dorim să meargă cât mai departe în concurs gălăţenilor de la Vocea României: Anca Petcu, alias Yanka Lena şi Claudiu Rusu.

Citeşte şi: „Mamasita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României

Citit 2795 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Octombrie 2014 12:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.