12 lucruri considerate mai GRAVE decât infidelitatea

12 lucruri considerate mai GRAVE decât infidelitatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încrederea este foarte importantă într-o relaţie, aşa că, pentru unele cupluri, infidelitatea reprezintă un motiv întemeiat de despărţire. Pentru alte cupluri, însă, există trădări care afectează un angajament mai grav decât ar face-o infidelitatea. Publicaţia americană „Huffington Post” a alcătuit, în urma unui sondaj realizat prin intermediul platformei Reddit, o listă cu „actele de trădare“ mai grave decât infidelitatea.

1. „Renunţarea la relaţie fără niciun motiv aparent. Aş prefera să mă înşele în loc să-mi spună «nu te mai iubesc»”.

2. „Dacă ar găsi un alt bărbat în afară de mine în care să aibă încredere deplină, m-ar răni mai tare decât dacă m-ar înşela. Excepţia ar fi tatăl ei”.

3. „Să profite de mine din punct de vedere financiar. Problema cu înşelatul, depinde de context, stă cam aşa: «speram să o fac şi să scap». Dacă ar profita de mine, faptele ei ar spune: «sunt dispusă să compromit bunăstarea ta pentru propria mea bunăstare»”.

4. „Să descopăr că este dependent(ă) de droguri sau chiar mai rău”.

5. „Să-mi spună că nu ar vrea să fiu tatăl copiilor ei”.

6. „Să aflu că a împărtăşit un secret important de-al meu cu altcineva, fără acordul meu.”

7. „Să mintă. Jur pe Dumnezeu că nu m-ar deranja atât de tare dacă mi-ar spune că s-a îmbătat şi a făcut sex cu altcineva. Aş prefera să nu, dar se întâmplă. Vom găsi o cale să trecem peste episodul ăsta. Dar dacă mă minţi, am terminat. Oamenii subestimează în mod dramatic importanţa sincerităţii într-o relaţie”.

8. „Să-mi întoarcă propriii copii împotriva mea. Nu aş şti cum să mă descurc cu asta.”

9. „Să mă bârfească alături de părinţii mei”.

10. „Să mintă constant. Una este să minţi o dată, dar dacă mă minte, să zicem, ani de-a rândul, şi aflu totul deodată, va fi cu siguranţă mai dureros decât să aflu că a avut o aventură”.

11. „Să le dea bani alor ei fără să îmi spună. Eu sunt principalul furnizor în familia noastră, iar ai ei nu sunt chiar cei mai muncitori oameni pe care îi cunosc”.

12. „Să-mi spună că nu îi place ce fel de persoană sunt”.

(Surse online)

CITEŞTE ŞI: MITURI SEXUALE care pot strica o căsnicie

Citit 924 ori Ultima modificare Vineri, 31 Octombrie 2014 18:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.