„Mamma Sita” la duel/ Gălăţeanca Anca Petcu, salvată de Smiley la „Vocea României” (VIDEO)
Foto: foto: Pro Tv

„Mamma Sita” la duel/ Gălăţeanca Anca Petcu, salvată de Smiley la „Vocea României” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Anca Petcu - alias Yanka (nume care înseamnă “Dumnezeu este Bun“) îşi va continua drumul la „Vocea României” datorită lui Smiley, care a salvat-o de la eliminare, oferindu-i un loc în echipa sa. Şansa i-a surâs gălăţencei după ce a susţinut, pe scena Pro Tv, un duel muzical plin de emoţie şi de sensibilitate cu o altă concurentă, Ligia Raluca Hojda.

Anca Petcu, celebră pentru proiectul "Mamma Sita", a trebuit să se lupte pentru a-şi păstra locul în concurs cu Ligia Raluca Hojda, o coechipieră aleasă de Tudor Chirilă, antrenorul lor. Piesa aleasă de Tudor pentru duetul lor a fost „Because of you” a lui Kelly Clarkson. E adevărat că melodia o avantaja mai mult pe Raluca, din punct de vedere al timbrului vocal, dar nici gălăţeanca nu s-a lăsat mai prejos. Şi nu e doar părerea noastră, a spus-o chiar Marius Moga: „Timbrul ca al Ancuţei nu am auzit în Sezonul 4 la Vocea României”.

Misiunea lui Tudor Chirilă de a alege doar una dintre cele două nu a fost uşoară. „E foarte greu de ales! Mai bine votau pentru mine telespectatorii, în situaţia de faţă, mă simţeam mult mai puţin vinovat!”, avea să mărturisească. Decizia lui a fost de a merge mai departe cu Raluca. 

Rămasă singură pe ringul muzical de la Pro Tv, Anca le-a mărturisit celorlalţi trei antrenori, Loredana, Smiley şi Moga de ce îşi doreşte să continue la „Vocea României”. „Îmi doresc să continui pentru  că respir muzică prin toată fiinţa mea şi pentru că simt că pot să dăruiesc foarte multe lucruri în această competiţie!”.

Iar Smiley a apăsat butonul salvator şi i-a dat şansa de a se alătura echipei sale, spre bucuria fostului antrenor: „Sunt extrem de fericit că Smiley m-a surprins şi a apăsat în ultimul moment”, a spus Tudor.

„Cred foarte mult în prezenţa Ancăi în această competiţie. Mi se pare că este o cântăreaţă care are multe de oferit, creativă. Pe piesa asta s-a remarcat mai mult Raluca, dar mie îmi place Anca pentru că are un timbru deosebit care merită păstrat în această competiţie!”, şi-a motivat Smiley alegerea făcută.

Bucuroasă şi recunoscătoare pentru cea de-a doua şansă primită, Anca a promis că va munci mult pentru a merge mai departe la "Vocea României".

Noi îi ţinem pumnii!

Citeşte şi: „Mamma Sita” la audiţiile pe nevăzute/ O gălăţeancă poate deveni „Vocea României”

Citit 2199 ori Ultima modificare Duminică, 09 Noiembrie 2014 13:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.