Balul BOBOCILOR la Universitatea "Danubius"/ Miss şi Mister: "Ne simţim învingători!"

Balul BOBOCILOR la Universitatea "Danubius"/ Miss şi Mister: "Ne simţim învingători!"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vinerea trecută, în faţa unei audienţe generoase, a avut loc Balul Bobocilor Universităţii "Danubius". Concursul în urma căruia au fost aleşi Miss şi Mister Boboc 2014-2015 s-a desfăşurat sub semnele gheţii şi focului, iar probele au fost incendiare.

În concurs au intrat şapte perechi, însă doar una a fost declarată câştigătoare. Învingătorii nu au fost însă singurii premiaţi. Perechea formată din Tiberiu Constantin şi Daniela Iacob a impresionat juriul prin originalitate şi creativitate, astfel că au câştigat titlurile de Miss şi Mister Popularitate.

Probe diverse, distracţie garantată

Pe parcursul celor două ore de concurs, bobocii au trecut prin mai multe probe, care mai de care mai interesante şi mai amuzante. Ei au trebuit să mimeze diverse cuvinte pentru parteneri, pe care aceştia să le ghicească, au trebuit să răspundă la întrebări de cultură generală, iar băieţii au jucat rolul unui pompier care trebuie să salveze o domnişoară din flăcări, trecând prin mai multe obstacole. Mai mult, cei 14 boboci aflaţi în concurs au dat dovadă şi de talent artistic, bucurând publicul cu momente de dans, de rap improvizat sau de pantomimă. În pauzele dintre probe, atmosfera a fost întreţinută de o trupă de dans, un artist al focului care a aprins, la propriu, atmosfera şi de o prezentare de ţinute de seară.

Distracţia a fost cuvântul de ordine pentru cei prezenţi, chiar dacă temperatura din sală a fost destul de scăzută. Studenţii prezenţi au râs, au dansat, au aplaudat şi şi-au susţinut prietenii de pe scenă. Nici juriul nu s-a lăsat mai prejos, întreţinând de multe ori amuzamentul publicului. Juraţii au fost aleşi dintre profesorii Universităţii "Danubius", iar preşedintele juriului a fost chiar rectorul instituţiei.

„A fost cel mai bun bal pe care l-am organizat până acum şi pentru asta aş vrea să-i felicit pe cei care au lucrat săptămâni întregi pentru ca totul să iasă bine. Îi felicit şi pe boboci, care s-au descurcat admirabil, şi le urez mult succes pe mai departe", ne-a declarat, la final, preşedintele juriului, conf.univ.dr. Andy Puşcă.

Pentru câştigători, fericirea a fost la cote maxime

Premiul cel mare a fost câştigat de perechea formată din Marius Marian Zadarcea şi Adelina Daniela Stoian, aceştia fiind cei care au reuşit să impresioneze juriul prin prezenţă, creativitate, frumuseţe şi inteligenţă pe toată durata concursului. Notele lor au fost cele mai mari, iar bucuria lor a fost pe măsură.

Am stat de vorbă cu cei doi la finalul concursului, pentru a afla ce înseamnă câştigarea titlului. „Sunt foarte fericită, nu mă aşteptam, dar acum că sunt Miss Boboc mă simt ca o învingătoare. Am rămas fără cuvinte”, ne-a mărturisit, vădit emoţionată, Adelina Stoian. Marius Zadarcea, câştigătorul titlului de Mister Boboc, şi-a ţinut mai bine emoţiile în frâu, însă bucuria sa a fost la fel de mare. „Am muncit câteva săptămâni pentru acest concurs şi mă bucur că am reuşit să câştig titlul. Îmi felicit şi colegii pentru prestaţii şi sunt sigur că vom rămâne prieteni foarte buni în continuare”, ne-a spus tânărul.

Cei doi au fost premiaţi chiar de câştigătorii de anul trecut, care s-au costumat în Regele Tărâmului de Foc şi Prinţesa Gheţurilor.

Citit 2321 ori Ultima modificare Luni, 24 Noiembrie 2014 11:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.