Gemenii Forţu, în echipa Deliei la X Factor/ Trupa R-Twins, preferata lui Ştefan Bănică!
Foto: Foto: Antena 1

Gemenii Forţu, în echipa Deliei la X Factor/ Trupa R-Twins, preferata lui Ştefan Bănică!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe lista scurtă a concurenţilor care se vor lupta să ajungă în galele X Factor se află trei gălăţeni: gemenii Forţu şi Alexandra Crişan

Cea mai arzătoare dorinţă a gemenilor Radu şi Răzvan Forţu, componenţii trupei R-Twins, s-a împlinit! Vor merge mai departe la X Factor şi, mai mult, o vor avea mentor pe Delia! Ea va fi, însă, cea care va hotărî, vinerea viitoare, cât de departe vor merge R-Twins în concurs.

Vineri, la ceas târziu de noapte, audiţiile X Factor s-au încheiat la Antena 1. Juriul format din Delia, Ştefan Bănică Jr. şi Horia Brenciu, a trebuit să tragă linie şi să aleagă din miile de participanţi câte 14 pentru fiecare categorie: sub 20 de ani, peste 20 de ani şi grupuri.

Pe lista grupurilor, primii nominalizaţi pe lista scurtă a celor 14 au fost gemenii gălăţeni Radu şi Răzvan Forţu. „Grupul meu preferat este format din cei doi gemeni din Galaţi, R-Twins. Mi-au plăcut foarte tare!”, a spus Bănică. La acel moment nu ştia nici el, nici Delia şi Brenciu care va fi grupa la care vor deveni mentori.

Abia după selecţie, Delia a aflat că de ceea ce i-a fost frică n-a scăpat: va îndruma grupurile! Showmanul Brenciu se va ocupa de concurenţii sub 20 de ani, iar rock-starul Bănică de cei de peste 20 de ani.

Încă de la începutul acestui sezon, Delia a spusese şi repetase de nenumărate ori că nu vrea să lucreze cu grupurile, pentru că e mult prea dificil: “E de muncit foarte mult cu ei. Responsabilitatea asta trebuie să stea pe umerii unui om puternic, cu un cuvânt greu de spun. Cineva trebuie să îi ia şi să aibă răbdare cu ei, iar eu nu sunt cel mai bun pedagog”.

Trecând peste rezervele ei, suntem siguri că va face o treabă excelentă cu gemenii gălăţeni R-Twins.

Am mai remarcat că printre concurenţii intraţi pe lista celor 14 de la grupa plus 20 de ani se află şi o gălăţeancă, Alexandra Crişan, aleasă tot de Ştefan Bănică. „Mi se pare super-timbru! Simt în ea că se poate dezvolta mult mai mult decât a arătat. E în maşină şi stă cu piciorul pe acceleraţie dar nu atinge acceleraţia”, a spus Bănică, mentorul ei.

Succes Alexandra! Succes R-Twins!

Citit 1558 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014 14:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.