Ce PETRECERI şi CONCERTE vor fi la Galaţi în perioada Crăciunului

Ce PETRECERI şi CONCERTE vor fi la Galaţi în perioada Crăciunului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În SummerTime Pub, Christmas Night

Gălăţenii care au petrecut ziua de Crăciun alături de familie sunt invitaţi să se distreze şi seara, în SummerTime Pub, de la ora 23,00, la „Christmas Night”. La platane, muzica va fi mixată de DJ Ciprian Albu, iar de atmosferă se va ocupa MC George Smiley. Biletul costă 15 lei.

În Infinity, concurs de Miss Crăciuniţă

În Ajun de Crăciun, Moş Crăciun ajunge şi în Club Infinity. Şi nu singur, ci cu ajutoare. La ora 22,00 se dă startul distracţiei la petrecerea „Santa’s Sexy Things”, în cadrul căreia domnişoarele vor concura pentru titlul de cea mai sexy Crăciuniţă. La pupitru vor fi prezenţi spiriduşii Moşului, DJ Foicash şi MC Mihai Bejan. Biletul costă 10 lei.

Gălăţenii sunt invitaţi, în prima zi de Crăciun, la o altfel de petrecere, specifică românilor: pomana porcului. Ca la orice eveniment de acest gen, cei prezenţi vor avea la dispoziţie mult vin fiert, şorici şi tochitură. Programul muzical va fi asigurat de DJ Foicash cu cele mai cunoscute colinde. Intrarea costă 10 lei.

În Teatris, colinde şi Tavi Colen Band

Cei care vor să petreacă o seară liniştită în Teatris alături de cei dragi sunt invitaţi pe 24, 25 şi 26 decembrie la un program special de colinde din repertoriul internaţional cu Florin Chiriac, colinde din folclorul românesc cu Carmen Teodoraşcu, Cristian Maticiuc, dar şi recitaluri ale grupului de tineri „Acapella” din Galaţi. Intrarea este liberă. Pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, Tavi Colen, artistul cu un timbru vocal inconfundabil, va susţine un concert cu cele mai noi piese ale sale, dar şi hiturile care l-au consacrat, alături de Ema Ştefan şi ceilalţi membri ai trupei. Biletul costă 40 de lei.

Union Jack Studio, petrecere în casă nouă

Prima zi de Crăciun va avea o dublă semnificaţie pentru Union Jack. Clubul se extinde, pe strada Domnească nr. 29 deschizându-se Union Jack Studio. Localul de pe faleză va rămâne doar cafenea, iar la noua adresă se vor organiza petrecerile. La „Grand Opening Union Jack Studio” vor fi invitate "Glitter Girls", ce vor oferi un super show "Saxofon Act". Buna dispoziţie şi muzica de calitate vor continua şi pe 26 şi 27 decembrie, cu multe surprize. Intrarea este liberă. Iar pe faleză, gazdele vă aşteaptă să petreceţi zilele magice de Crăciun cu vinuri alese, bucate delicioase şi o atmosferă călduroasă cu Candy Bar şi Acoustic Spectrum.

La Terasa Tineretului, Crăciun latino

Ajunul Crăciunului va fi sărbătorit în paşi de dans şi la Terasa Tineretului, de pe strada Domnească 139 B. Joi, 24 decembrie, de la ora 22,00, se dă startul distracţiei, la petrecerea pusă la cale de Corazon Latino şi Sueno Dance. Organizatorii spun vor aştepta iubitorii muzicii latino cu multe surprize, desigur într-o atmosferă de sărbătoare, cu brad împodobit şi vin fiert.

În Divino, Crăciun sărbătorit pe ringul de dans

Distracţie şi multă muzică bună va fi de Crăciun şi în club Divino. Miercuri, 24 decembrie, în Ajun, la ora 23,00, începe petrecerea „Wonderful Christmas”, ce îi va avea ca invitaţi speciali pe DJ-ul rus Izhevski şi DJ Mahoni, din Bucureşti. La intrarea, fetele plătesc 10 lei şi băieţii 20 de lei. În seara de 25 decembrie, de la ora 23,00,  sunteţi aşteptaţi la „Chistmas Night”, cu DJ Lerim şi MC Roxanna. Ca în fiecare zi de vineri, şi pe 26 decembrie, va fi întâlnirea nostalgicilor vremurilor de altădată. La petrecerile „Golden Oldies”, distracţia se face pe stil vechi, în ritmurile hiturilor retro, R&B, Hip-Hop, Pop şi Latino, care trezesc amintiri frumoase. Intrarea este liberă. Sâmbătă, 27 decembrie, se fac repetiţii pentru marea petrecere de Revelion. La platane va fi DJ Yanis, resident Club ONE Bucharest. Intrarea costă 10 lei pentru fete şi 20 de lei pentru băieţi.

Citit 2028 ori Ultima modificare Marți, 23 Decembrie 2014 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.