Clipe de SPAIMĂ pentru Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu: Avionul a ratat iniţial aterizarea

Clipe de SPAIMĂ pentru Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu: Avionul a ratat iniţial aterizarea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Avionul cu care premierul şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors sâmbătă în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii, Ioana Avădani, director CJI, aflată în avion, spunând că 10% dintre pasageri "au borât", iar Ponta precizând că "într-adevăr a fost rău", relatează MEDIAFAX.

Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avădani, a relatat că avionul cu care premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii şi 10% dintre pasageri "au borât".

Avionul s-a întors de la Cluj-Napoca, unde Ponta şi Tăriceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul având, sâmbătă, şi o acţiune la Zalău, şi a aterizat cu dificultate la Bucureşti, conform acestei relatări.

Problemele au fost confirmate pentru MEDIAFAX de premierul Victor Ponta. "Da, este totul adevărat", a spus Ponta, adăugând că zboară atât de mult încât poate să realizeze că într-adevăr "a fost rău".

Citit 852 ori Ultima modificare Duminică, 19 Aprilie 2015 15:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.