Tecuceanul sărutat de Mihaela Rădulescu, în semifinalele "Românii au Talent"
Foto: Sursa foto: Pro TV

Tecuceanul sărutat de Mihaela Rădulescu, în semifinalele "Românii au Talent"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Studentul tecucean Florentin Hriscu, de 21 de ani, care, în preselecţiile concursului "Românii au Talent", a fost sărutat de buze de Mihaela Rădulescu, a fost primul concurent „judecat” vineri seara, la Pro Tv. Motivul? Juriul format din Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi  Bebe Cotimanis a trebuit să stabilească lista celor 60 de semifinalişti care se vor înfrunta pentru marea finală.

În vreme ce dansul lui spectaculos rula pe un ecran, Mihaela Rădulescu a fost prima care şi-a dat cu părerea: „E bun! Norocul lui e că şi puţin haios! E simpatic”. Andi Moisescu i-a atras atenţia că tânărul ar putea avea puteri paranormale, pentru că a făcut cam ce-a vrut cu ea. Diva era, însă, de o altă părere: „Nu, am făcut eu ce-am vrut din el! Şi am făcut exact ce am vrut eu, nu mi se pare că a făcut el ceva. Ceva rău nu i-am făcut...”, a zâmbit, în vreme ce sărutul era reluat pe ecran. Membrii juriului au remarcat că în momentul fierbinte al tecuceanului Mihaela Rădulescu era implicată total şi că sărutul a fost foarte bun. Iar un asemenea început de comedie romantică nu se poate opri la un singur episod, după cum a constatat şi Smiley.

Mihaela a fost cea care a luat decizia finală: „O să spere la al doilea pupat şi mi-e teamă că n-o să-l primească, pentru că a doua oară nu mai are farmecul primei dăţi. A surprizei! Deci ne mai vedem cu el, dar nu-l mai pupăm!”, a spus Mihaela Rădulescu, pecetluind soarta lui Florentin Hriscu la „Românii au Talent”. Noi îi dorim succes! 


CITEŞTE ŞI: Moment fierbinte la „Românii au Talent”: Mihaela Rădulescu l-a SĂRUTAT pe un STUDENT din TECUCI

Citit 1400 ori Ultima modificare Sâmbătă, 02 Mai 2015 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.