LOC UNIC ÎN LUME: Pizzeria plutitoare

LOC UNIC ÎN LUME: Pizzeria plutitoare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cloud 9 este un local unic în lume, o pizzerie plutitoare, construită în mijlocul apei, în largul coastelor insulelor Fiji. Pizzeria se află chiar în reciful Ro Ro, lângă insula Viti Levu, oferă pizza italienească gătită pe cuptor cu lemne şi are de asemenea un bar bine aprovizionat.

Clienţii care vin aici se vor putea bucura în curând şi de sporturi acvatice, iar persoanele care ţin regim nu trebuie să-şi facă griji, pentru că pot comanda pizza fără gluten sau chiar o variantă vegetariană.

Localul pune la dispoziţie paturi şi şezlonguri comode, dar mulţi turişti preferă să-şi aştepte comanda în timp ce fac o baie în apa cristalină, incredibil de curată, a recifului. La acest bar-pizzerie există şi un DJ responsabil cu întreţinerea atmosferei, iar cei interesaţi pot face rezervări pentru organizarea unei nunţi sau a altui eveniment în acest loc inedit. La local se ajunge după numai 45 de minute de mers cu barca de la insula Viti Levu.

Localul precizează că funcţionează 100 la sută ecologic, toate deşeurile fiind adunate într-un rezervor la finalul zilei şi duse apoi pe insulă, unde sunt depozitate conform legii. Prin urmare, oceanul nu este deloc poluat.

Citit 1172 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.