Concerte şi petreceri/ Cum şi unde ne petrecem timpul liber, în acest weekend în Galaţi

Concerte şi petreceri/ Cum şi unde ne petrecem timpul liber, în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Divino

Pentru că s-a dat startul petrecerilor fierbinţi de vară, duminică, 7 iunie, în Club Divino va fi „Noaptea tentaţiilor”, de la ora 23,00. Gazde vor fi, ca de obicei, DJ Lerim şi MC Ony Gee. Fetele au intrarea gratuită, iar băieţii plătesc 20 de lei.

Union Jack Studio

„Like a virgin”, aşa se numeşte petrecerea din această seară, de la ora 23,00, din Union Jack Studio, unde cei prezenţi sunt aşteptaţi îmbrăcaţi în alb. DJ Krave va avea grijă ca ringul de dans să fie plin până în zori. Intrarea este liberă.

Mâine, tot de la ora 23,00, va fi obişnuitul „Be amazing Saturday” cu DJ Gabriell şi MC Criss. Intrarea este, de asemenea, liberă.

Union Jack

Cei care nu prea iubesc agitaţia şi gălăgia din cluburi sunt aşteptaţi, în fiecare seară de marţi şi vineri, de la ora 20,00, în Union Jack, unde va fi muzică live, de calitate, la „Candy Bar Live”. Tinerii Oana Mirică, Vali Dolea, Andrei Tănăsăciuc şi Alex Bucătaru vor cânta melodii pentru toate gusturile.

SummerTime Pub

SummerTime Pub vă invită mâine, 6 iunie, de la ora 21,00, să vă puneţi o dorinţă şi să ridicaţi un lampion în aer, deasupra Dunării, în cinstea începerii oficiale a sezonului de vară. Va fi muzică bună mixată de DJ Seva şi multe surprize din partea casei.

Săptămâna viitoare, joi, 11 iunie, de la ora 22,00, în SummerTime Pub va mixa DJ Nusha, unul dintre principalii protagonişti din spatele aşa-numitului sunet subteran românesc. Ea a intrat în circuitul de club din Bucureşti în 2007 şi s-a impus rapid ca DJ de succes.

Duminică, la Sindicate

Cursanţii clasei de teatru a lui Vlad Vasiliu vă invită duminică, 7 iunie, de la ora 12,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), la piesa „D’ale… lui Caragiale”. Este de fapt un spectacol ce cuprinde poezii, fabule, monologuri. Un bilet costă cinci lei şi poate fi cumpărat de la secretariatul CCS, zilnic, între orele 9,00 şi 17,00.

Iar de la ora 18,00, tot duminică, la Sindicate, se va juca piesa de teatru în engleză „I love you, you’re perfect, now change”, în interpretarea primei promoţii de masterat de teatru muzical din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” Galaţi. După primul spectacol, va urma un altul, în limba chineză (cântece şi dans). Regia îi aparţine lui Zhao Yan Bin. Biletul costă 10 lei şi poate fi cumpărat tot de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor, între orele 9,00 şi 17,00.

"Aferim" şi "Live" vor rula la Galaţi

Gălăţenii care nu sunt adepţii distracţiilor din cluburi, dar doresc să iasă din casă şi să se relaxeze, trebuie să ştie că în weekendul următor, la Casa de Cultură a Sindicatelor (CCS), vor rula două filme româneşti: „Aferim”, unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice autohtone din ultimii ani, şi „Live”.

Pentru prima dintre pelicule, filmările au avut loc în România, Bulgaria şi Cehia, iar acţiunea se petrece în secolul al XIX-lea, în Ţara Românească. Teodor Corban interpretează rolul unui zapciu, care, împreună cu fiul său, caută un ţigan rob, despre care se crede că ar fi avut o aventură chiar cu soţia stăpânului său. Din distribuţie fac parte: Teodor Corban, Mihai Comănoiu, Cuzin Toma, Alexandru Dabija, Luminiţa Gheorghiu, Victor Rebengiuc, Alberto Dinache, Alexandru Bindea.

Al doilea lungmetraj, „Live”, spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei emisiuni de investigaţii. Unul din cazuri o aduce în mijlocul unui scandal de proporţii, care îi va schimba dramatic viaţa. Din distribuţie fac parte: Rodica Lazăr, Tudor Chirilă, Ioana Blaj, Adrian Titieni, Claudiu Bleonţ.

„Aferim” va rula vineri, 12 iunie, de 17,30, şi sâmbătă, 13 iunie, de la ora 20,00, iar biletul costă 15 lei. Pelicula „Live” poate fi vizionată vineri, 12 iunie, de la ora 20,00, şi sâmbătă, 13 iunie, de la ora 17,30, iar biletul costă 10 lei. Tichetele se găsesc la secretariatul CCS, zilnic între orele 9,00 - 17,00.

Spectacol de pian

Centrul Cultural "Dunărea de Jos" Galaţi (strada Domnescă, nr. 61) vă invită, în această seară, în Sala Rondă, de la ora 18,00, la concertul "Piano Forte". Spectacolul este oferit de elevii clasei de pian coordonată de profesoara Viorica State. Intrarea este liberă.

Expoziţie de pictură

Expoziţia intitulată „La taine cu pădurea”, a plasticienei gălăţence Silvia Ichim, este găzduită de Galeriile de artă „Nicolae Mantu” din centrul oraşului. Expoziţia conţine 31 de lucrări în ulei pe pânză, majoritatea peisaje. Intrarea este liberă.        

       

        

       

       

Citit 1633 ori Ultima modificare Joi, 04 Iunie 2015 15:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.