VEDETE: Diana Munteanu - noua prezentatoare de la Splash!

VEDETE: Diana Munteanu - noua prezentatoare de la Splash!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Antena 1 se pregăteşte de difuzarea unui nou sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”. Bianca Drăguşanu şi Roxana Ionescu au fost înlocuite de cârma emisiunii „Splash”. Una dintre noile prezentatoare va fi Diana Munteanu. Alături de ea şi de Pepe va fi prezentă şi Alina Puşcaş. Emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor 40 de vedete din muzică, sport, teatru şi televiziune care vor încerca să-şi demonstreze talentele în ceea ce priveşte săriturile în apă. Vedetele vor fi jurizate de Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda, juraţi care au fost şi sezonul trecut.

“Splash! Vedete la apă” - Prezentatorii şi juriul sunt deja la filmări

Bianca Drăguşanu şi Roxana Ionescu au fost înlocuite de Alina Puşcaş, Diana Munteanu la cârma emisiunii “Splash! Vedete la apă”, care se va difuza la Antena 1. Ele vor prezenta show-ul de la piscina din Bacău alături de Pepe.

Emisiunea va aduce în faţa telespectatorilor 40 de vedete din muzică, sport, teatru şi televiziune care vor încerca să-şi demonstreze talentele în ceea ce priveşte săriturile în apă.

““Splash!” nu se compară cu nimic din ceea ce am făcut până acum! Show-ul mi-a plăcut dintotdeauna, n-am pierdut nici o ediţie… Acum, făcând parte din el, mă simt, şi o spun fără nicio reţinere, binecuvântată. Sunt trăiri şi momente extraordinare, emoţie multă, adrenalină, curaj, toate ingredientele unui show excelent!”, spune Diana Munteanu.

“Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta „Splash” altfel decât cu mult entuziasm. În prima instanţă, cei de la “Splash!” mă convocaseră la o discuţie în care mi se propunea să revin ca şi concurentă. Se întâmpla pe când nu intrasem în cea de-a treia lună de sarcina şi nu se ştia că sunt însărcinată. Am încercat să-i refuz elegant, invocând tot felul de motive (râde), dar nici unul cred suficient de plauzibil, aşa că m-am văzut nevoită să le dau vestea şi să-i şochez puţin (râde). Dorindu-mi însă să fac parte din proiect, pentru că am rămas cu multe amintiri frumoase din sezonul trecut, a venit şi propunerea de a prezenta alături de Pepe şi Diana Munteanu, doi oameni frumoşi, simpatici şi extrem de pozitivi, care-mi sunt şi prieteni”, adaugă Alina Puşcaş.

La rândul său, Pepe spune că, de la un sezon la altul, concurenţii sunt mai bine pregătiţi, mai dornici să-şi depăşească limitele şi să-şi învingă temerile. În ceea ce priveşte noile sale colege de prezentare are, de asemenea, numai vorbe frumoase.

“Sunt două superfete, frumoase şi dedicate proiectului, ceea ce e foarte important. E pentru prima oară când colaborez cu ele şi există o chimie fantastică între noi”, spune Pepe.

Cei trei prezentatori se află zilele acestea la Bacău unde, în această perioadă, la Bazinul olimpic din localitate, au loc filmările pentru cel de-al treilea sezon al show-ului.

Juriul emisiunii

Cele 40 de vedete prezentate de cei trei vor fi jurizate de aceeaşi oameni ca şi în sezonul trecut, respective Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Cătălin Preda.

“Este un sezon bun. Deja am remarcat câţiva concurenţi cu potenţial, care mi-aş dori să ajungă în finală. Toată lumea are aici o energie bună şi de asta se vor convinge şi telespectatorii. În concurs, voi puncta partea tehnică, dar voi ţine cont şi de atitudinea, energia, sportivitatea fiecăruia, în concurs”, explică Cătălin Preda, multiplu campion naţional şi internaţional la sărituri în apă.

“Îmi place mult acest show şi postura de jurat pe care o am în această emisiune. Deja mă bucur de asta în fiecare vară şi iau toată această perioadă de filmări de la Bacău ca pe o vacanţă. Îmi plac mult echipa şi colegii şi mă bucur de fiecare clipă petrecută alături de ei. În concurs, punctez curajul şi evoluţia participanţilor şi încerc să fiu cât mai drept şi obiectiv”, adaugă Cosmin Seleşi.

“Este un sezon extraordinar, în care telespectatorii vor descoperi vedetele dezbrăcate şi la propriu, şi la figurat. Eu punctez fiecare săritură în apă, din punct de vedere artistic. Îmi place să urmăresc atitudinea concurenţilor, din momentul în care se aşează la canapea şi până la săritura în apă. Cei mai mulţi dintre ei sunt foarte speriaţi la platformă, înainte de săritură, şi relaxaţi şi zâmbitori după ce ies din apă”, a conchis Ozana Barabancea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 6607 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 15:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.