PORTAL CU TRASEELE preferate de CICLIŞTI - propunere pentru Primăria Galaţi

PORTAL CU TRASEELE preferate de CICLIŞTI - propunere pentru Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Organizaţia nonguvernamentală Rotaract "Dunărea de Jos" va încerca, astăzi, să sensibilizeze administraţia locală, lansând, la Colegiul Naţional „Vasile Alexacsandri”, un masterplan municipal de ciclism, o aplicaţie şi un portal prin care cicliştii gălăţeni pot contribui la creşterea nivelului de informare a autorităţilor publice despre traseele pe care cicliştii le utilizează în Galaţi.

Toate acestea fac parte din proiectul Rotabike, finanţat de Petrom prin programul "Ţara lui Andrei" şi care ar trebui să contribuie, în final, la realizarea unei infrastructuri care să încurajeze mersul pe bicicletă.

"Masterplanul conţine soluţia integrată recomandată pentru municipalitatea gălăţeană conform cu sondajele sociologice şi cercetările pe teren efectuate de Rotaract Galaţi "Dunărea de Jos"”, arată un comunicat al organizaţiei.

Tot în acest context, asociaţia livrează tuturor liceelor din Galaţi rastele pentru bicicletă. „Deocamdată, am montat rastelele la opt licee şi sperăm ca până vineri să reuşim să le livrăm pe toate. Vom monta peste 2.000 de rastele, unde se vor putea parca peste 6.000 de biciclete", ne-a spus managerul de proiect, Gregor Teodorescu.

Citit 1242 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iunie 2015 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.