VEDETE/ Declaraţii şi dovezi de dragoste de la Alex Velea pentru Antonia

VEDETE/ Declaraţii şi dovezi de dragoste de la Alex Velea pentru Antonia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alex Velea şi Antonia formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar de opt luni sunt părinţii unui băieţel superb, Dominic. Micuţul a fost lăsat în grija tatălui, pentru că Antonia a participat recent în Italia la petrecerea zilei de naştere a micuţei de cinci ani, împreună cu Vicenzo Castellano, cel care îi este încă soţ în acte, şi de familia acestuia. În ciuda acestui fapt, Alex Velea a mărturisit de ce o iubeşte pe Antonia şi de ce este atât de fericit că aceasta îi este parteneră de viaţă. Descrierea pe care artistul a realizat-o este înduioşătoare. Mai mult, Alex Velea mărturiseşte că intenţionează să îşi facă două noi tatuaje. Unul să o reprezinte pe soţia lui, Antonia, şi altul, pe băieţelul lor.

Problemele pe care artista le are în a divorţa de soţul ei, Vincenzo Castellano, precum şi lupta pentru custodia fiicei lor, Maya, i-au unit parcă şi mai mult pe cei doi artişti.

Velea are numai cuvinte de laudă la adresa cântăreţei şi spune că îi mulţumeşte lui Dumnezeu că i-a scos-o în cale. “Îi mulţumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru că mi-a dat atâtea! Mi-a scos-o în cale pe Antonia, o femeie frumoasă, sufletistă şi înţelegătoare, care mă completează, iar ea mi-a făcut cel mai frumos cadou, un copil haios, sănătos, cuminte care-mi bucură fiecare secundă din viaţă”, a declarat Velea, conform WOWbiz.ro.

Pe lângă această declaraţie de dragoste, artistul plănuieşte să îşi completeze colecţia de tatuaje cu încă două modele. Mai exact, două chipuri, unul al iubitei sale, Antonia, şi altul al băieţelului lor, Dominic. „Nu am stabilit încă o dată, dar sunt pregătit pentru încă două tatuaje”, a declarat Alex Velea, pentru „Ring”.

Aceste declaraţii de dragoste au venit după ce Antonia a fost plecată în Italia pentru a lua parte la petrecerea dată cu ocazia zilei de naştere a micuţei de cinci ani. Maya Rosario a avut alături întreaga familie, la eveniment fiind prezent şi tatăl ei, Vincenzo Castellano, precum şi rudele acestuia. Maya a purtat la petrecere o costumaţie de scenă: pălărie neagră, sacoul cu rever argintiu, pantaloni scurţi, pantofi negri şi şosete negre.

Antonia şi soţul ei, Vincenzo, se află încă în plin proces de divorţ. În ciuda divergenţelor, ei au pozat ca un cuplu stabil, echilibrat, pentru ca fetiţa lor să se bucure de prezenţa ambilor părinţi la ziua ei de naştere.

Tema petrecerii a fost „Princess Party”, iar tortul a fost inspirat de filmul de desene animate “Frozen, regatul de gheaţă”. „Maya a avut o superpetrecere. S-a bucurat enorm de atmosferă şi a primit cele mai frumoase cadouri. Fiica mea s-a ocupat şi a ieşit foarte bine. Nepoţica mea va merge peste câteva zile la şcoală, în clasa zero, aşa că avea nevoie de o surpriză înainte. Vincenzo a înscris-o la o şcoală particulară ”, a declarat, pentru Click!, Ciro Castellano.       

Citit 2607 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Septembrie 2015 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.