VEDETE/ Amalia Enache va aduce „Clipa de fericire” în casele românilor

VEDETE/ Amalia Enache va aduce „Clipa de fericire” în casele românilor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

„Surprize, Surprize”, tipul de emisiune pe care îl prezenta Andreea Marin la TVR, este din nou pe val. Pro TV va transmite în această toamnă un show similar, care prinde din ce în ce mai mult în prezent la public. În emisiunea care va fi prezentată de Amalia Enache se vor aduce în atenţia publicului cazuri sociale sau cazuri de oameni talentaţi, dar fără posibilităţi materiale de a-şi îndeplini visurile. Acestora, producătorii şi invitaţii vor încerca să le aducă o bucurie contribuind la înfăptuirea unor gesturi frumoase.


„Surprize, Surprize” este din nou pe val. Tipul de emisiune pe care îl prezenta Andreea Marin la TVR prinde din ce în ce mai mult în prezent la public. Cazurile sociale sunt prezente acum inclusiv în emisiunile de tip tabloid „Acces Direct” şi „La Măruţă”.

Pro TV lansează însă în această toamnă o emisiune nouă cu un format ce se aseamănă izbitor cu show-ul prezentat de Andreea Marin la TVR.

Se vor prezenta cazuri sociale sau cazuri de oameni talentaţi, dar fără posibilităţi materiale de a-şi îndeplini visurile. Acestora, producătorii şi invitaţii vor încerca să le aducă o bucurie contribuind la înfăptuirea unor gesturi frumoase.

Emisiunea urmează să fie prezentată de Amalia Enache.

Noua emisiune poartă numele de „Clipa de fericire”. Este o producţie care aduce în faţă oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora li se vor îndeplini dorinţe şi le vor fi oferite momente de bucurie, ca răsplată necondiţionată pentru faptele lor. Echipa emisiunii a străbătut întreaga ţară în căutarea oamenilor frumoşi prin altruismul de care dau dovadă, pentru a le oferi clipa de fericire.

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, va aduce în fiecare ediţie momente de bucurie, speranţă şi optimism în casele telespectatorilor, ca un exemplu de solidaritate şi un imbold către clipele de fericire pe care trebuie să le oferim celor de lângă noi. Experienţa Amaliei în televiziune va avea o contribuţie semnificativă asupra momentelor prezentate în emisiune.

„Am fost de curând la mare, ceea ce nu prea e o ştire, deoarece, ca de obicei, n-am făcut nimic scandalos acolo. Dar am trăit ceva senzaţional! Am reusit să văd iar, pentru prima dată, marea, prin ochii unor copii frumoşi, care altfel n-ar fi ajuns acolo, care se mirau că nisipul este subţire şi care mi-au şoptit că e cea mai fericită zi din viaţa lor. Şi aceasta este doar una dintre clipele de fericire! Alături de echipa Clipa de Fericire, am străbătut ţara-n lung şi-n lat şi ne-am îndreptat către oamenii din România care fac lucruri minunate, fără să ceară nimic. Oameni cu poveşti de viaţă impresionante, cărora le oferim o clipă de fericire, pentru că o merită. Iar publicul nostru merită o doză de optimism”, a declarat Amalia Enache.

Vedeta va fi prezentă în continuare şi la pupitrul jurnalului de ştiri de noapte. Conform Click, Amalia a fost preferată în detrimentul Iuliei Vântur şi al Mihaelei Rădulescu.

Sursa agentiadepresamondena.ro

Citit 4429 ori Ultima modificare Joi, 17 Septembrie 2015 15:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.