Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, la Galaţi

Cum şi unde ne petrecem TIMPUL LIBER în acest weekend, la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Trupa "Anton Pann" vine la Galaţi

O adevărată seară a artelor va fi organizată la Galaţi. Trupa „Anton Pann” din Bucureşti vine astăzi în oraşul de la Dunăre, pentru a organiza un spectacol de teatru, muzică şi poezie. Evenimentul se va desfăşura la Ethos Caffe, de la ora 19,00, intrarea fiind liberă. Organizatorii garantează o seară magică, plină de momente artistice.         

New York Pub

Înainte de a începe facultatea, New York Pub organizează trei seri de muzică bună, alături de prieteni pe măsură. Astăzi, de la ora 23,30, câţiva DJ vor deschide uşile pentru public. Petrecerea continuă şi sâmbătă, 26 septembrie, de la aceeaşi oră, alături de DJ Razz şi Mihai Bejan. Până a ajunge în campusul universitar, studenţii sunt aşteptaţi în „Campusul New York”, pentru a colecta amintiri şi energie. Intrarea este gratuită la ambele petreceri.

Summer Time Pub

Summer Time Pub promite un sfârşit de săptămână minunat. Publicul este aşteptat  astăzi, la ora 20,00, la o seară cu muzică live, alături de Gusti and Friends. Petrecerea va continua împreună cu DJ Gabi Ifrim, de la ora 23,30. Pentru suportul artistic, publicul va plăti 5 lei.

Surprizele sunt pregătite şi pentru ziua de sâmbătă. De la ora 23,30, studenţii sunt invitaţi să-şi ia adio de la vacanţă, petrecând până dimineaţă. Atmosfera va fi întreţinută tot de DJ Gabi Ifrim. Intrarea este gratuită.

Divino Glam Club

În acest început de weekend, la Divino, muzica va răspunde la toate întrebările. Patru DJ de excepţie vor fi gazdele serii: Double Dizz, Chriss, Dan Tudor şi Daimyo. Petrecerea va începe la ora 23,00. Preţul unui bilet pentru fete este 10 lei, iar pentru băieţi, 20 de lei.

Place Pub

Ritmul muzicii hip hop va încinge atmosfera astăzi, de la ora 22,00 la Place Pub. Cei care vor întreţine energia publicului sunt Passcal şi Nosfe, Pazzo, Moondust, Goblin şi Arkade. Intrarea este gratuită pentru toţi petrecăreţii.

Union Jack Studio

Ofertă bogată şi în această seară la Union Jack Studio. Petrecerea „Fire up Music” va fi susţinută de John Junior şi DJ Gabriel. Gazdele promit că pot organiza un sfârşit de săptămână reuşit. Intrarea este gratuită.         

Disney, la Shopping City

Personajele din lumea Disney şi cabinetul doctoriţei Pluşica se mută în acest weekend la Shopping City Galaţi. Sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 17,00, copiii şi părinţii lor sunt invitaţi să se distreze în stil Disney. Organizatorii au pregătit pentru cei mici activităţi interactive şi surprize. „În colţul nostru special amenajat, copiii pot face un control jucăriilor de pluş din desenul Doctoriţa Pluşica şi primesc un certificat de doctor, după ce completează corect fişa, cu toate datele ursuleţilor bolnavi, cu ajutorul prietenilor Disney Junior”, anunţă organizatorii.

Pe lângă asta, copiii vor învăţa care mâncare este sănătoasă, prin intermediul unui panou, pe care vor sorta alimentele, în funcţie de categoriile lor.

În zona de îndemânare, copiii vor confecţiona propriile semne de uşă şi le vor personaliza. Mai mult, un fotograf le va face poze copiilor cu personajele lor preferate, iar după eveniment acestea vor fi afişate în galeria de pe shoppingcitygalati.ro.        

 

Citit 1937 ori Ultima modificare Joi, 24 Septembrie 2015 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.