VEDETE/ Roxana Ciuhulescu - un copil introvertit, ajutat să învingă complexul înălţimii

VEDETE/ Roxana Ciuhulescu - un copil introvertit, ajutat să învingă complexul înălţimii
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Roxana Ciuhulescu, cea mai înaltă vedetă din România, este o împătimită a sporturilor extreme. Iubeşte adrenalina şi nu se dă în lături de la nimic, fie că este vorba despre sărituri cu paraşuta, scufundări sau curse de maşini. Puţini ştiu că, atunci când era copil, Roxana Ciuhulescu era introvertită şi complexată din pricina înălţimii. Iată cine a fost persoana care a ajutat-o să-şi învingă complexele şi să se iubească aşa cum este!

Roxana Ciuhulescu, cea mai înaltă vedetă din România, este astăzi o femeie extrem de sexy şi sigură pe ea. Lucrurile nu au stat însă întotdeauna la fel. Ba din contră, în copilărie, Roxana era introvertită şi complexată din pricina faptului că este atât de înaltă.

„Am fost un copil foarte introvertit şi foarte traumatizat de atitudinea celorlalţi copii, din cauza înălţimii mele. Eram foarte chinuită de treaba asta. Odată cu trecerea anilor am învăţat să depăşesc şi să văd toate aceste calităţi ca pe un avantaj. Am căpătat încredere în mine”, a declarat Roxana Ciuhulescu. Puţini sunt însă aceia care ştiu că Zina Dumitrescu este cea care a ajutat-o pe vedeta să-şi învingă complexele şi cum să şi le transforme în avantaje… „M-a ajutat foarte mult Zina Dumitrescu, un om pe care l-am întâlnit o singură dată în copilăria mea şi care mi-a deschis ochii. Vorbele ei de atunci au fost aur pentru mine. M-a ajutat foarte mult, a avut un rol foarte important. Vezi ce înseamnă să întâlneşti un om din acesta în viaţa ta? Sunt alţii cu care trăieşti zi de zi sau pe care îi întâlneşti foarte des şi nu au un rol atât de mare”, a mai spus Roxana.

Se ştie despre Roxana Ciuhulescu nu doar că este cea mai înaltă femeie din showbizul românesc, ci şi că iubeşte adrenalina, că este o împătimită a sporturilor extreme şi că nu refuză nicio provocare în acest sens. Iată însă că, în ultimii ani, Roxana Ciuhulescu a renunţat la adrenalina oferită, în timpul vacanţelor, de activităţi precum scufundările. Spre exemplu, anul acesta a fost în vacanţă în Grecia alături de familia ei, iar zilele petrecute departe de ţară au fost cât se poate de liniştite şi lipsite de aventură sau peripeţii. „Am fost în Grecia, în Kavala, şi a fost foarte frumos. A fost liniştit, aşa. Bine, noi mergem deja de trei ani de zile numai în Kavala, unde avem rude şi avem şi o căsuţă mică pe plajă. Şi a fost liniştit. Chiar vorbeam cu soţul meu că sunt patru ani exact de când nu am mai fost decât noi doi. Sunt patru ani de când n-am mai făcut o scufundare, eu fiind scafandru nivelul trei. N-am mai făcut, pentru că, dacă te duci cu copiii, n-ai cum”, a explicat Roxana Ciuhulescu.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2439 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 16:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.