Învingătoare în lupta cu kilogramele/ O tecuceancă a cucerit publicul şi juriul la X Factor

Învingătoare în lupta cu kilogramele/ O tecuceancă a cucerit publicul şi juriul la X Factor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Jucăuşă, plină de culoare şi de energie, Gabriela Lazăr din Tecuci a făcut juriul să danseze, iar la final, a ridicat publicul în picioare, cu interpretarea piesei „All About That Bass”, pe scena X Factor, la Antena 1.

Gabriela are 22 de ani şi, după cum a mărturisit, de patru ani locuieşte în Bucureşti, unde a venit în 2011, ca studentă. Tânăra a povestit că stilul alimentar nesănătos şi nopţile pierdute la cămin, în timpul facultăţii, i-au dereglat organismul şi au făcut-o să ia multe kilograme în plus, deşi n-a fost niciodată o silfidă. Intrarea într-un grup on-line de dietă a ajutat-o să scape de aproape zece kilograme. Faptul că a slăbit i-a dat mai multă încredere în ea şi a ajutat-o să cânte mai bine. Dacă a câştigat lupta cu kilogramele în plus, cucerirea juriului şi a publicului la X Factor a fost floare la ureche.

Delia, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică s-au bucurat de momentul ei artistic, ba chiar au dansat la masa juriului, în vreme ce publicul o aplauda în ritmul muzicii.

„Măi Gabriela Lazăr, mi-ai căzut dragă!”, i-a spus Brenciu, iar tecuceanca i-a dat o replică muzicală neaşteptată: „Horia mă vrea!”. „Lăsaţi-ne singuri că avem ceva de discutat!”, a glumit Brenciu, iar Bănică a intrat în jocul muzical: „E numai a ta!”.

„Alegerea a fost foarte bună, ai creat o stare bună, ai fost odată cu piesa, ceea ce e important, a fost bine! Da!”, a fost părerea lui Bănică.

„Îmi place că eşti sigură pe tine, ţi s-a potrivit mesajul piesei. Eu dau Da”, a spus Delia.

„Şi eu dau Da!”, a sărit Horia.

Copleşită de emoţie şi de bucurie, prima grijă a Gabrielei a fost să-l sune pe tatăl ei: „Tata nu m-a mai auzit cântând de la 16 ani până anul acesta, de revelion, pentru că lucrează în Italia şi vine destul de rar acasă. Mama a fost tot timpul alături de mine, mi-a făcut rochiţele, mi-a văzut notele, dar el fiind plecat, nu a putut să mă vadă”, a mărturisit tânăra.

Pentru că a obţinut trei „Da”-uri din partea juriului, Gabriela va merge mai departe în concurs. Dar voturile publicului o pot ajuta să se califice direct în galele live ale X Factor.

Noi îi ţinem pumnii! Succes, Gabriela!

Sursa foto: Antena 1

Citit 1584 ori Ultima modificare Marți, 20 Octombrie 2015 09:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.