VEDETE/ Andreea Mantea: "Dacă sunteţi bătute, nu staţi!"

VEDETE/ Andreea Mantea: "Dacă sunteţi bătute, nu staţi!"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Andreea Mantea a avut o răbufnire nervoasă în direct, joi, în emisiunea pe care o prezintă. La un moment dat, s-a ajuns la subiectul violenţei într-o relaţie şi despre cât de mult poate ierta cineva din iubire. "Puteţi ierta orice într-o relaţie?", a fost întrebarea care a încins platoul de filmare. Au fost păreri pro şi contra: unii spuneau că pot ierta, indiferent de violenţa de care a dat dovadă partenerul, alţii considerau că toată lumea merită o a doua şansă. Vedeta şi-a amintit însă în timpul emisiunii de bătăile pe care susţine că le-a primit de la tatăl fiului ei.

Când un bărbat din public a spus că trebuie cu toţii să învăţăm să iertăm, dar să nu uităm, şi că acest lucru este valabil chiar şi în cazul femeilor lovite de parteneri, Andreea s-a enervat. "Da, sigur că da, cum să nu! Adică dacă te bate, şi te bate, şi te bate, tu ce faci? Stai, nu? Îi spui: "Iubitule, te rog, nu mai da la ochi, că mă învineţesc şi e urât, dă mai jos, la ficat, că nu se vede!"", a replicat ea. "Mie mi s-a întâmplat de vreo trei ori până acum, în viaţă, să mă rănească, iar apoi să îmi ceară iertare şi să îmi promită că nu se va mai repeta. Degeaba!", a continuat vedeta.

Andreea le-a dat un sfat femeilor care devin victimele violenţei: să nu îndure aşa ceva pentru nimic în lume. "Doamnelor! Domnişoarelor! Dacă sunteţi bătute, nu staţi! Nu e de glumit! Se găsesc alţi bărbaţi care să vă ţină în puf, să va pupe şi să vă iubească, să vă facă fericite! Sub nicio formă nu acceptaţi să faceţi compromisuri! Avem o singură viaţă şi trebuie să o trăim frumos", a spus Andreea Mantea, pe un ton iritat.

La începutul anului, wowbiz.ro a scris că Andreea Mantea a fost agresată de fostul ei iubit. În 2014, ea l-a cunoscut, în cadrul unui show televizat, pe cel care avea să devină tatăl copilului ei. Din păcate, însă, relaţia dintre cei doi nu a mers şi s-a terminat când vedeta era însărcinată în luna a cincea. Potrivit site-ului menţionat, ea s-a plâns, atunci, unor prietene de drama pe care ar fi trăit-o alături de concurentul de la "Burlăciţa".

Potrivit prietenelor vedetei, bărbatul ar fi avut un comportament violent şi ar fi agresat-o pe Andreea în repetate rânduri.

Când nu a mai suportat, Andreea Mantea a izbucnit în hohote de plâns şi s-a confesat apropiatelor sale, cărora le-a povestit tot ce a păţit. "Cristi m-a lovit de mai multe ori, chiar şi însărcinată. De multe ori mă ţinea cu forţa la el în casă şi nu mă lăsa să plec, de frică să nu mă duc la poliţie. Îmi lua şi telefonul. Urlam după ajutor, urlam la vecini, de mi se auzea vocea la două străzi", le-a povestit ea atunci prietenelor sale.

Conform aceloraşi surse menţionate de wowbiz.ro, când se liniştea după un episod de agresivitate, iubitul Andreei îşi cerea scuze şi nu mai ştia cum să o împace: îi săruta picioarele şi o implora cu lacrimi în ochi să-l ierte.

Andreea Mantea şi Cristi Mitrea, tatăl băieţelului vedetei, s-au cunoscut în 2014, la  reality-show-ul "Burlăciţa" de pe Antena 1. Cei doi s-au despărţit însă cu doar trei luni înainte de a apărea pe lume David, copilul celor doi. Iritată de speculaţiile privind relaţia ei cu "tatăl copilului", Andreea a pus lucrurile la punct: "Încă din luna a şasea de sarcină (februarie - n.r.), drumurile noastre s-au separat. Definitiv. Fiecare având priorităţile lui. Şi nu credeam că o să spun asta vreodată, dar e cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Nici nu vreau să-mi imaginez unde s-ar fi ajuns dacă nu se întâmpla aşa", a declarat ea pentru ziarul Ring.

Sursa: eva.ro

Citit 3524 ori Ultima modificare Vineri, 23 Octombrie 2015 17:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.