"Deadpool 2" va păstra proporţiile. Tim Miller şi Ryan Reynolds vor face iar echipă... în roşu

"Deadpool 2" va păstra proporţiile. Tim Miller şi Ryan Reynolds vor face iar echipă... în roşu
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un erou de talia lui Deadpool şi o adaptare neconvenţională a aventurilor sale din benzile desenate, ca filmul lansat în luna februarie, nu putea avea un parcurs cinematografic de genul adaptarilor Marvel. Pare a fi şi părerea lui Tim Miller, care rămâne la cârmă pentru sequel, dar nu doreşte ca acesta să capete proporţii artistice mai mari - scenariu complicat, efecte vizuale copleşitoare.

Într-o discuţie cu cei de la Comicbook.com, avută cu ocazia Silion Valley Comic-Con, Miller a spus câteva cuvinte şi despre direcţia în care intenţionează să meargă cu "Deadpool 2". „Eu nu sunt de părere că mai mare înseamnă mai bun. Spui o poveste care este esenţială pentru acel personaj. Lumea lui Deadpool nu înseamnă mai impresionant, mai spectaculos. Nu cred că fanii producţiei au fost cuceriţi de efectele speciale…”, a explicat cineastul.

Chiar dacă ar dori să facă ceva mai mult pentru "Deadpool 2", Miller este condiţionat de bugetul (şi de această dată mic) al filmului; că "20th Century Fox" nu a investit prea mult în acesta, lucru pozitiv, pentru că dă mai multă libertate creativă echipei de realizatori.

Primul film "Deadpool" a fost primit cu braţele deschise de publicul care a vrut un altfel de supererou. Şi l-a primit. Antieroul în roşu, deloc cenzurat în vorbe şi cu glumele mereu la el a umplut sălile de cinema din SUA, dar şi din Europa, iar de la sequel se aşteaptă cam acelaşi lucru. Rămâne de văzut cum se va descurca din nou Ryan Reynolds, având în vedere că, până acum, Deadpool i se potriveşte mai mult decât Green Lantern.

Citit 2505 ori Ultima modificare Marți, 29 Martie 2016 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.