Roxana Vancea/ Viaţa haotică a unei vedete ce vrea să fie cool

Roxana Vancea/ Viaţa haotică a unei vedete ce vrea să fie cool
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Roxana Vancea, 25 de ani, e o vedetă lansată de postul Antena 1, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”. Absolventă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, a devenit instructor de fitness după ce a părăsit televiziunea. Din imaginile postate pe Facebook, viaţa ei se împarte între sală şi salonul de tatuaj. Are o relaţie de trei ani cu actorul de comedie Mihai Bendeac, o poveste de dragoste cu suişuri şi coborâşuri, una care pare, mai degrabă, construită pentru tabloide şi nu pentru că ei ar avea ceva în comun.

Roxana Vancea a făcut să se vorbească mult despre ea în ultima vreme în urma declaraţiilor că ar fi bisexuală. Ea a amintit în mai multe rânduri că orientarea ei sexuală ”e haotică”. Iar partenere de-ale ei au povestit despre aventuri de budoar cu fosta vedetă TV. 

Tănăra focoasă atrage atenţia prin mărimea sânilor despre care spune că sunt naturali, iar judecând după mai multe imagini publicate în presă, pare a avea dreptate.

Ultima victimă a Roxanei este actorul american de comedie Martin Lawrence, Bad Boys, acesta a văzut filmuleţul care a fost puternic distribuit în mediul online, în care vedeta, pe când se afla la Antena 1 şi prezenta meteo, şi-a arătat sânii ”din greşeală”.

Imaginile au fost postate pe YouTube şi au făcut înconjurul lumii. Martin Lawrence comentează pe contul său că ar vrea ”s-o susţină” pe Vancea, în detrimentul prezentatoarelor mai în vârstă. Actorul i-a remarcat tinereţea şi dezinvoltura.

Vedeta îşi foloseşte celebritatea pentru a avea succes în afaceri. E independentă, lucrează mult şi îşi construieşte o imagine dinamică şi extravagantă, acoperindu-şi o bună parte a corpului cu tatuaje.

Dar este Roxana Vancea un model pentru tânăra generaţie? La prima vedere, da, face mult sport, încearcă să mănânce sănătos, arată bine, se întreţine singură.

Stilul de viaţă pe care îl promovează vedeta este însă unul superficial, în care scopul imediat e acela de a fi cool cu orice preţ. Pentru a atinge acest obiectiv, sacrifică tot - relaţii sentimentale, echilibrul emoţional, intimitatea. 

În loc să profite de tinereţe, să-şi construiască o carieră solidă, ea îşi aruncă toate punţile în aer pentru popularitate imediată. La felul cum şi-a dezvoltat personalitatea, în televiziune nu mai poate fi la pupitrul unei emisiuni, ci doar să apară ca în zona de scandal şi fapt divers.

Carte de vizită

S-a născut, pe 02 Iunie 1990, în Târgu Jiu, unde a urmat cursurile Liceului Energetic 1. Pentru că oraşul era mult prea mic pentru o fată atât de frumoasă, Roxana a decis să-şi încerce norocul în Bucureşti. Nu a trecut prea mult timp de la venirea sa până să ajungă să participe la preselecţia organizată de trustul Intact pentru ocuparea postului de "vecină", în cadrul emisiunii "'Neaţa cu Răzvan şi Dani", rămas liber după despărţirea de Daniela Crudu, provocată de scandalul cu Leo de la Strehaia.

A obţinut postul de asistentă după mai multe probe eliminatorii, având contra-candidate alte 99 de tinere dornice să facă parte din echipa matinalului de la Antena 1. Se pare că forma fizică, ochii albaştri şi zâmbetul fermecător i-au convins pe cei doi prezentatori că ea este fata ideală pentru rubrica meteo.

Debutul în televiziune nu avea să fie tocmai încoronat de succes. Deşi producătorii îşi doreau o fată cuminte ce avea să-i ia locul Cruduţei, potrivită mai mult pentru emisiunea lui Dan Capatos, zvonurile apărute pe seama Roxanei Vancea au scos la iveală faptul că sub chipul angelic se ascunde o femeie ce ar face aproape orice pentru glorie. 

Sursa: eva.ro

Citit 22870 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2016 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.