Cum se va schimba BIANCA DRĂGUȘANU dacă va deveni mamă?

Cum se va schimba BIANCA DRĂGUȘANU dacă va deveni mamă?
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Bianca Drăguşanu a împlinit luna trecută 34 de ani. Tocmai de aceea s-a hotărât să devină mamă * Deşi nu există nicio confirmare oficială, tot mai multe persoane din anturajul vedetei fac declaraţii că aceasta se pregăteşte pentru a aduce pe lume un copil * După ce şi-a refăcut viaţa alături de fostul soţ Victor Slav, un nou capitol se deschide în existenţa celei supranumite Barbie de România * Va face faţă cu brio acestui nou rol sau va da greş?


Bianca Drăguşanu a împlinit luna trecută 34 de ani. Zvonurile cum că aşteaptă un copil nu par lipsite de substanţă. Mai multe imagini realizate de paparazzi pentru site-ul WOWBiz arată că vedeta şi-a pierdut din silueta de viespe, ceea ce e cel mai important semn pentru sarcină.

Se speculează că a rămas însărcinată în lunga vacanţă petrecută cu Victor Slav, iubitul ei, în Statele Unite şi Mexic, la începutul acestui an. Încă e prea devreme ca să nu existe niciun dubiu. Ar trebui să fie în, maximum, în cea de a 12-a săptămână de graviditate.

Probabil că Bianca Drăguşanu refuză să vorbească despre acest subiect sensibil pentru că încă nu are toate datele pentru a fi sigură că poate păstra copilul.

În ciuda perfecţiunii afişate, corpul Biancăi a trecut prin multe chinuri pentru a avea forma de păpuşă.

Pe lângă curele dure de slăbire, controlul strict al alimentaţiei, vedeta şi-a făcut toate operaţiile posibile - modificarea chirurgicală a sânilor, liposucţii, modelarea picioarelor, a nasului, a buzelor.

Atât de multe intervenţii lasă urme asupra organismului, iar maternitatea pentru Barbie de România nu poate fi o procedură facilă.

În ultime vreme, Bianca Drăguşanu e extrem de preocupată de afaceri. Investeşte mult în promovarea şi vânzarea rochiilor. Pe pagina ei de Facebook sunt multe oferte de ţinute spectaculoase, pornind de la cele de mireasă până la rochiile pentru evenimente speciale sau cele de seară.

Această preocupare semnalează şi faptul că Bianca Drăguşanu încearcă să-şi croiască un nou drum care să nu se mai bazeze exclusiv pe scandal, bârfe şi apariţii în emisiuni televizate.

Cea care atâta vreme a jucat diferite roluri pentru tabloidele naţionale a ajuns în postura de a se gândi la un viitor mult mai calm în care să aibă o familie şi să fie mamă.

În câteva săptămâni, Bianca Drăguşanu nu va mai putea ascunde sarcina despre care se vorbeşte atât de mult în ultima vreme, iar din acel moment, Barbie de România va primi un nou rol. Va reuşi să-l interpreteze fără cusur sau va da greş? Sursa: eva.ro

Citit 1853 ori Ultima modificare Vineri, 08 Aprilie 2016 21:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.