Vrei să-ţi GĂSEȘTI JUMĂTATEA pe internet? Cum arată profilul online perfect
Foto: Sursa foto: Internet

Vrei să-ţi GĂSEȘTI JUMĂTATEA pe internet? Cum arată profilul online perfect
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)


Un documentar care prezintă o serie de studii ştiinţifice despre profilurile de pe site-urile de dating dezvăluie cum să ne facem cel mai bun profil. În documentar, doctorul Hannah Fry explică, pe baza unui site de dating experimental, cu mai multe niveluri de algoritmi, care sunt metodele prin care ne putem crea profilul perfect pe un astfel de site.

Doctorul Xand Van Tulleken, care nu a avut noroc în dragoste, a fost de acord să testeze site-ul pilot, creat cu ajutorul mai multor algoritmi similari cu cei ai site-urilor de dating "OK Cupid", "eHarmony" şi "Match.com".

Pentru crearea profilului perfect pe site-ul doctorului Hannah Fry, aceasta a oferit următoarele sugestii: Alegeţi-vă un nume de utilizator care să înceapă cu o literă cât mai aproape de începutul alfabetului. Nu fiţi drăguţi sau amabili: de exemplu, femeile preferă bărbaţii care dau dovadă de curaj şi au abilitatea de a se supune riscului. Acestora nu le plac persoanele submisive şi amabile. Nu vă declaraţi amuzanţi, ci fiţi amuzanţi. Daţi impresia că sunteţi activi, în profil: femeile sunt în căutare de bărbaţi care arată bine, dar care sunt şi amuzanţi şi activi, respectiv de cei care ies în oraş sau care călătoresc în diverse locuri. Rugaţi un prieten să vă aleagă o fotografie de profil în care să arătaţi cel mai bine: un studiu testat pentru realizarea documentarului dezvăluie faptul că creierele noastre nu judecă întotdeauna corect care este cea mai reprezentativă fotografie a noastră. Zâmbiţi! Dacă zâmbiţi în fotografia de profil, aveţi mai multe şanse să vă găsiţi perechea deoarece creaţi impresia unei persoane agreabile. Surse online

Citit 1230 ori Ultima modificare Vineri, 06 Mai 2016 17:29

3 comentarii

 • postat de adi
  Sâmbătă, 07 Mai 2016 14:46
  89.137.227.***
  Cel mai bine e sa va cunoasteti real. Mergeti la fata de care va place si ii spuneti asta. Dac ava refuza inseamna ca nu te place si mergi mai departe la alta pana ce vei gasi una. Din 1000 de femei trebuie sa fie una si pt tine. Siteurile de matrimoniale sunt o mare minciuna.
  0
  0
  Raportează
 • postat de George
  Sâmbătă, 07 Mai 2016 09:03
  84.117.219.***
  minciuni. Site-urile online de dationg sunt niste kakaturi care cer bani ca sa vorbesti prin mesagerie privata sau te spamuiesc daca esti in afara perioadei de plata ca sa te faca curos ca vai ti-a dat una un mesaj cnad colo e un spam. 90% din profilurile de femei de pe aceste sit-uri sunt clone administrate de administratorii si moderatorii site-ului. Doar prostii pun botul la asa ceva.
  0
  1
  Raportează
 • postat de modista
  Sâmbătă, 07 Mai 2016 08:14
  89.47.49.***
  Profil perfect, om imperfect. :)
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.