O gălăţeancă în marea FINALĂ ”Next Star”, joi seară, la Antena 1

O gălăţeancă în marea FINALĂ ”Next Star”, joi seară, la Antena 1
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Amalia Codreanu (Ama), în vârstă de zece ani, din Galaţi, va urca joi, 12 mai, de la ora 20,30, pe scena Antenei 1 în marea finală a competiţiei „Next Star”. Amalia, care învaţă  la Şcoala nr. 22 din Galaţi şi este eleva profesoarei de canto Monica Măciuceanu, va lupta cu alţi 12 concurenţi pentru a-i convinge pe membrii juriului - Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe - că merită marele trofeu. Trofeu care, în acest an, va fi înmânat învingătorului de marea actriţă Maia Morgenstern.

Realizatorii "Next Star" promit, în marea finală, incredibile demonstraţii de contorsionism, magie, speedcubing, arte marţiale, muzică şi dans.

“Cum ar fi să-i poţi vedea copii, la televizor, pe Dan Spătaru sau Florin Piersic? Copiii din finala „Next Star” sunt cei care vor umple scenele în anii care vin. „Next Star” e, de fapt, un trailer, un promo la anii ce vor urma”, spune, într-un comunicat de presă, prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Cel mai talentat şi charismatic dintre ei va fi desemnat de către juriu marele câştigător al sezonului. Noi îi ţinem pumnii Amaliei. Mai ales că tocmai a venit acasă cu un trofeu de la concursul „Mihaela Runceanu - Pentru voi, muguri noi”, unde din juriu a făcut parte tatăl regretatei artiste!

CLICK AICI PENTRU A CITI MAI MULTE DESPRE CALIFICAREA AMALIEI CODREANU ÎN MAREA FINALĂ NEXT STAR

Citit 3258 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.