FILMUL DE WEEKEND/ ”Warrior”, mai mult decât arte marţiale mixte

FILMUL DE WEEKEND/ ”Warrior”, mai mult decât arte marţiale mixte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Warrior" sau, în traducere, "Războinicul", pare un film în care câţiva bărbaţi plini de muşchi intră în cuşcă doar pentru a se omorî unul pe celălalt, pentru un premiu de cinci milioane de dolari. Un film de acţiune, sângeros şi cam atât! La o vizionare mai atentă, însă, "Warrior" este mai mult decât atât, iar noi vă vom prezenta câteva dintre motivele pentru care acest film este primul pe care îl recomandăm pentru weekendurile în care nu aveţi ce face şi vreţi să vedeţi o producţie de calitate.

Cu o distribuţie care are câteva nume mari, printre care Nick Nolte, Tom Hardy sau Jennifer Morrison, acest film spune povestea a doi fraţi despărţiţi de un tată alcoolic şi reuniţi de cuşca luptelor MMA, unul dintre cele mai brutale sporturi din lume. Brendan Conlon (Joel Edgerton), fost luptător mediocru de MMA, este acum un simplu profesor de fizică, însurat, are doi copii şi două slujbe pentru a-şi întreţine familia şi pentru a-şi plăti ipoteca la casă. Tommy Riordan (Tom Hardy) este fratele său, erou de război şi luptător motivat de ambiţie. Ambii au un scop pentru care se înscriu în turneul Sparta, cel care reuneşte cei mai buni 16 luptători din lume. Familia!

Fie că este vorba despre familia lui Brendan, despre familia prietenului lui Tommy căzut la datorie în război, ori despre propriile resentimente, filmul prezintă o dramă interioară, privită din trei perspective, dat fiind că şi Paddy Conlon (Nick Nolte), tatăl lor, încearcă să îşi recâştige fiii.

Competiţia dură, însă, îi pune pe cei doi fraţi faţă în faţă în ring. Cine va câştiga? Ei bine, asta va trebui să vedeţi voi. Cert este că "Warrior" este unul dintre cele mai bune filme făcute în ultimii ani, iar acţiunea este, de fapt, un mijloc către scopul final.

Pentru mai multe informații legate despre lumea cinematografiei, dar și pentru a fi la curent cu următoarele recomandări ale paginii Filmul de Weekend, este suficient să accesați pagina noastră de Facebook și să dați LIKE - CLICK AICI.

Citit 4461 ori Ultima modificare Vineri, 17 Iunie 2016 12:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.