FILMUL DE WEEKEND. ”Money Monster”, tranzacţii pe muchie de cuţit

FILMUL DE WEEKEND. ”Money Monster”, tranzacţii pe muchie de cuţit
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Money Monster" spune povestea unei personalităţi TV, în acelaşi timp un guru al investiţiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toţi banii familiei, din cauza unui pont greşit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îi ia ostatici pe Lee şi întreaga sa echipă TV, în direct, şi ameninţă că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reuşeşte să crească valoarea acţiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Ratingul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulţi localnici încep să urmărească drama în timp real.

Acesta este scurtul sinopsis al unui nou film de acţiune de la Hollywood, cu George Clooney şi Julia Roberts în rolurile principale, doi actori imenşi ai lumii cinematografice de peste Ocean. Noi l-am văzut şi vă putem spune că replicile, dar şi situaţiile în care sunt puşi protagoniştii sunt interpretate într-un mod care te face să te gândeşti că, în orice clipă, o astfel de situaţie poate avea loc şi în realitate, mai ales într-o economie atât de fluctuantă precum cea a zilelor noastre.

George Clooney reuşeşte încă o dată să facă un rol memorabil şi, dacă producţia nu îi va aduce o nominalizare la Oscar, măcar vă rămâne pe retina fanilor cu o nouă apariţie de succes. În aceeaşi categorie intră şi Julia Roberts, care, în ultimii ani, a dispărut un pic de pe marea scenă cinematografică.

"Money Monster" este disponibil şi pe site-urile gratuite de filme din România, subtitrat şi la o calitate acceptabilă, motiv pentru care este recomandarea noastră pentru "Filmul de weekend".

VEZI AICI mai multe din categoria FILMUL DE WEEKEND - CLICK pentru detalii

Citit 1157 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2016 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.