ALIMENTE care îţi redau pasiunea în dormitor
Foto: Sursa foto: Internet

ALIMENTE care îţi redau pasiunea în dormitor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Sunt o mulţime de factori care pot influenţa libidoul, iar dieta se numără printre ei. Ciocolata, avocado şi smochinele sunt doar câteva dintre alimentele care-ţi pot readuce dorinţa sexuală.

Smochinele

Puţini ştiu că smochinele, fructe care provin din Siria, le dau energie celor care le mănâncă şi previn oboseala, datorită unui plus de fier pe care-l aduc. De asemenea, susţin activitatea inimii şi a celulelor sângelui, deoarece conţin potasiu, flavonoide, antioxidanţi, fibre. Nu întâmplător, se bănuieşte că smochina a fost de fapt fructul interzis gustat de Adam în Rai. Se spune că Adam şi Eva şi-au acoperit apoi părţile intime cu frunze de smochin.

Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir are puterea de a stimula sistemul circulator şi de a permite sângelui să irige extremităţile şi corpul în întregime. Are efect tonic şi redă puterea celor aflaţi în convalescenţă, deci şi a celor cuprinşi de oboseală.

Fructele de pădure

Când nu poţi intra în starea necesară mănâncă fructe de pădure. Îţi vor îmbunătăţi circulaţia sângelui, importantă pentru creşterea libidoului. Zmeura, căpşunile, murele proaspete, congelate sau sub formă de dulceţuri nu sunt numai bune la gust, ci şi o sursă excelentă de magneziu, care-ţi dă mai multă energie în dormitor.

Avocado

Fructele care au în compoziţie o cantitate mare de vitamina E au reputaţia de a readuce pasiunea în dormitor. Avocado este unul dintre ele. Despre el, nutriţionistul Barbara Klein de la Universitatea din Illinois susţinea că redă vigoarea şi energia celor surmenaţi. (Surse online)

Citit 1626 ori Ultima modificare Marți, 30 August 2016 16:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.