Infidelitatea partenerului, dovedită cu DRONA

Infidelitatea partenerului, dovedită cu DRONA
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Firmele de avocatură din Statele Unitate ale Americii (SUA) se confruntă cu tot mai multe cazuri de divorţ în care infidelitatea unuia dintre parteneri este dovedită cu ajutorul dronelor. În ciuda reglementărilor referitoare la utilizarea personală a dronelor, aflate în vigoare în SUA, conform cărora dispozitivul nu trebuie să cântărească mai mult de 25 de kilograme, să nu se deplaseze cu mai mult de 160 de km/h şi să nu se zboare la mai mult de 120 de metri înălţime, în timpul zilei, dar şi să nu fie folosit pentru a spiona pe cineva, tot mai multe sunt folosite pentru a strânge dovezi pentru divorţ.

Avocatul Peter Walzer, din cadrul firmei Walzer Melcher, a amintit pentru televiziunea CBS inclusiv de cazuri în care detectivii particulari sunt plătiţi să folosească drone pentru a-i prinde pe cei infideli. Acesta avertizează că indiferent dacă sunt folosite de soţi ca să-şi supravegheze partenerii sau este angajat cineva care operează o dronă în acest scop, aceştia ar putea să încalce legea în vigoare şi să fie emise ordine de restricţie pe numele lor.

Totuşi, pe baza acestei metode controversate, tot mai mulţi americani reuşesc să obţină dovezi palpabile care să ateste infidelitatea partenerului de cuplu. (surse online)

Citit 2515 ori Ultima modificare Vineri, 09 Septembrie 2016 17:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.