Trend ridicat la nivel de artă culinară | Cele mai SCUMPE CHIPSURI din lume
Foto: Sursa foto: St Eriks

Trend ridicat la nivel de artă culinară | Cele mai SCUMPE CHIPSURI din lume
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trendul snacksurilor ridicate la nivel de artă culinară, mai ales al chipsurilor cu arome gourmet, transformate în gustări selecte, este tot mai pronunţat.

Producătorul suedez de bere St. Eriks şi chef Pi Le au creat o ediţie limitată de chipsuri, servite câte cinci într-o cutie specială de prezentare, pentru a fi savurate alături de o sticlă de St. Eriks.

Potrivit Food Republic, chipsurile create dintr-un cartof numit mandelpotatis, pulbere din ciuperci Matsutake, cu note de trufe şi fructe de mare, mărar suedez şi ceapă Leksand sunt pregătite manual, cu mare atenţie, pentru a le fi păstrată forma unică.

Fiecare cutie costă 56 de dolari. Primele s-au vândut imediat, iar compania a anunţat că banii obţinuţi vor ajunge la fundaţii de caritate.

Citit 1741 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Noiembrie 2016 16:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.