Un nou produs care face furori, CAFEAUA ALBASTRĂ

Un nou produs care face furori, CAFEAUA ALBASTRĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O nouă invenţie face furori printre iubitorii de cafea. Este vorba despre cafeaua albastră, care, de fapt, nici măcar nu este cafea în adevăratul sens al cuvântului.

Această băutură a fost introdusă, potrivit dailymail.co.uk, în meniul unui restaurant vegetarian din Australia, Matcha Mylkbar. În doar o săptămâna, cafeaua albastră a devenit foarte populară, chiar dacă nu conţine deloc cofeină.

În ciuda lipsei substanţei care ne pune pe picioare în fiecare dimineaţă, băutură oferă chiar mai multă energie decât o cafea normală, datorită amestecului inedit de ingrediente: ghimbir, lămâie, lapte de cocos, agave şi praf de alge marine.

Culoare se trage de la ultimul ingredient, de la algele albastre, care au proprietăţi antioxidante puternice şi conţin peste 65 de minerale, vitamine, aminoacizi şi acizi graşi esenţiali.

Cei care au încercat această cafea spun că are un gust de lapte acru şi tartă, dar nu toţi clienţii s-au arătat mulţumiţi de raportul gust - preţ (opt dolari).

Cei de la Matcha Mylkbar au lansat pe piaţă şi alte tipuri ciudate de cafea, de exemplu: cafeaua cu lapte şi sfeclă roşie, cafeaua cu lapte şi ciuperci, cafeaua cu turmeric sau cafea cu lapte şi aromă de plăcintă cu mere.

Citit 3488 ori Ultima modificare Vineri, 16 Decembrie 2016 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.