Diversifică masa de Sărbători
Foto: În imagine, crepes suzette | Sursa foto: chefgordonramsayrecipe.com

Diversifică masa de Sărbători
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)


La fiecare sfârşit de an, mesele de sărbători sunt umplute cu aceleaşi preparate. Piftie, friptură de porc, cârnaţi, sarmale, cozonac. Dacă anul acesta vrei o schimbare, gustos.ro ne face câteva recomandări. În locul cărnii de porc, poate fi aleasă carnea de curcan, pui sau peşte.

Nici aperitivele nu prea suferă modificări de-a lungul vremii. Anul acesta însă, în loc de clasica salată boeuf, poţi servi invitaţilor tăi o salată exotică de fructe de mare sau aperitivul clasic italienesc: prosciutto şi pepene galben.

De obicei, servim drept garnitură la fripturi clasicii cartofi prăjiţi, copţi sau ţărăneşti. Poți alege o variantă mai sănătoasă şi mai interesantă: broccoli cu sos de iaurt sau spanac.

Desertul clasic de Crăciun este cozonacul. Deşi, cu o reţetă potrivită, poţi găti un cozonac delicios, acesta îţi va consuma mult timp şi energie. În schimb, poţi încerca alte reţete, cum ar fi crepes suzette cu sos de portocale, salată de fructe exotice sau o tartă cu banane caramelizate.

CLICK AICI pentru a AFLA mai multe informații din GASTRONOMIE

Citit 1305 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 23:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.