A câştigat "Vocea României" la 17 ani

A câştigat "Vocea României" la 17 ani
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teodora Buciu, o adolescentă de 17 ani din echipa lui Tudor Chirilă, este câştigătoarea sezonului şase al emisiunii ”Vocea României” şi a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro.

Elevă în casa a XI-a la Liceul ”Nicolae Tonitza” din Bucureşti, la secţia de Filologie, Teodora Baciu a plâns după aflarea rezultatului. ”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire”, a declarat Teodora cu ochii în lacrimi, după ce a câştigat Vocea României 2016.

Este pentru al treilea an consecutiv când Tudor Chirilă reuşeşte să aducă în echipa sa marele trofeu. Chiar dacă cei doi au avut şi divergenţe în timpul competiţiei, Chirilă a ales de fiecare dată cele mai bune melodii pentru concurentă, care i-au pus în evidenţă calităţile vocale.

”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs”, a afirmat Tudor Chirilă după încheierea concursului, potrivit news.ro.

Cu banii câştigaţi, 100.000 de euro impozabili, pe care îi va primi în curând, şi doreşte să meargă să studieze la Londra unde, spune ea, există cea mai bună şcoală de musical. 

După câştigarea concursului, adolescenta a dezvăluit şi care a fost obiectul care i-a purtat noroc.  Tânăra de 17 ani spune că a purtat, pe toată durara concursului, un inel la deget. Unul foarte special care, pare-se, i-a purtat noroc. Este inelul de logodnă al mamei sale, pe care l-a primit în dar pe când era în clasa a şasea.

“De atunci, nu l-am mai dat jos de pe deget, nici măcar când fac baie. M-am obişnuit cu el. Şi am mai avut o bucăţică de gablonţ pe care o consider norocoasă. Am avut-o cu mine în primul live şi de atunci o port cu mine mereu”, a declarat ea pentru Click.

Carte de vizită

   

Teodora Buciu

Este originară din Bucureşti.

A studiat pianul de la vârsta de patru ani şi mai apoi a făcut şi chitară.

Cântă de multă vreme şi cu vocea, acompaniindu-se de chitara.

Aşa a participat la mai multe concursuri la care a luat marele premiu.

Şi pentru că acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat şi că îi place să joace teatru. Aşa că, de un an de zile face şi teatru, dar şi ore de canto.

Citit 1994 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Decembrie 2016 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.