Vacanţele în stil "Piraţii din Caraibe" îi aşteaptă pe gălăţeni, la Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia

Vacanţele în stil "Piraţii din Caraibe" îi aşteaptă pe gălăţeni, la Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălăţenii care doresc să descopere în 2017 o comoară de... bună dispoziţie, aventură, distracţie, totul într-o atmosferă desprinsă parcă din Piraţii din Caraibe, pot să o facă încă de pe acum graţie programului "early booking", iniţiat special pentru ei de complexul hotelier Bicaz - Pirates Resort, din Mamaia, deţinut de cunoscuţii oameni de afaceri gălăţeni Dan şi Cătălin Alexandrescu.

Cei doi au fost mai mult decât inspiraţi când au decis să facă o investiţie… tematică în domeniul turismului, prima de acest fel de pe Litoral, iar hotelul achiziţionat anul trecut, de la BCR, arată astăzi ca… „dintr-un alt film”! Unul în care, pe lângă aspectele tehnice sau de confort, s-a investit mult în „povestea cu piraţi”, ideală pentru vacanţele în familie. Turiştii gălăţeni au fost printre cei mai entuziasmaţi de noul concept, iar sistemul „early booking” le oferă ocazia ca, până pe 28 februarie, să-şi poată asigura vacanţe la Hotel Bicaz - Pirates Resort la tarife cu până la 20 la sută mai mici decât cele standard!

„Am fost bucuroşi să vedem foarte mulţi gălăţeni la „Pirates Resort”, am petrecut clipe minunate împreună şi dorim, inclusiv prin acest program de „early booking”, să le mulţumim şi să le oferim ocazia de a petrece aici şi alte vacanţe de neuitat. Povestea merge mai departe şi pregătim deja, pentru viitoarele vacanţe, noi surprize, noi aventuri”, ne-a mărturisit managerul general al Hotelului Bicaz - Pirates Resort, dl Iulian Tenie.

De exemplu, unul dintre elementele de noutate la „Pirates Resort” în 2017 va fi „Blue Laguna”, o piscină tematică, investiţie de peste 100.000 euro, care va deveni, cu siguranţă, unul dintre principalele puncte de atracţie ale complexului hotelier. „Nu vreau să dezvălui prea multe detalii, pentru a păstra surpriza. Dar ce pot să vă spun cu certitudine e că această piscină nu va fi doar un simplu „dreptunghi” unde vii şi te bălăceşti. „Blue Laguna” va fi parte a poveştii, ceva cu adevărat magic şi pentru copii, şi pentru părinţi. Amenajările vor fi gata pe 1 mai, pentru a da startul la distracţie. Şi deşi piscina este una exterioară, apa va fi încălzită şi se va asigura tot confortul şi din acest punct de vedere”, ne-a explicat managerul Hotelului Bicaz - Pirates Resort.

Un obiectiv la care se ţine mult este acela ca vacanţele în „stil Caraibe” să fie accesibile pentru toate buzunarele. Şi pentru că mai bine de 90 la sută dintre vizitatorii complexului hotelier au fost familiile cu copii, gălăţenii se vor putea bucura, pe lângă tarifele „early booking”, şi de alte facilităţi de ordin financiar.

„Din 2017, introducem un sistem prin care copiii până în 7 ani au cazarea şi micul dejun asigurate gratuit. Hotelul e chiar lângă plajă, de pe terasă ieşim direct pe malul mării. E un lucru foarte bun pentru familiile cu copii mici, iar noi mai facem un pas şi venim în întâmpinarea lor cu aceste facilităţi la cazare şi masă. În plus, pentru cei mari, la cartelele de masă în sistem de demipensiune şi pensiune completă, vom veni cu un bonus valoric de cinci, respectiv, 10 la sută, tot în ideea de a face vacanţele mai accesibile”, ne-a explicat dl Iulian Tenie.

Toate acestea sunt elemente care, cu siguranţă, vor creşte atractivitatea „Pirates Resort” în raport cu alte hoteluri de pe Litoral. Iar acesta este un motiv în plus pentru gălăţeni pentru a apela la programul de „early booking”, de a beneficia pe de o parte de tarifele reduse cu 20 la sută, iar pe de alta de disponibilitatea locurilor.

Una peste alta, gălăţenii care doresc să intre în atmosfera vacanţei de vară la Hotel Bicaz - Pirates Resort pot afla informaţii suplimentare despre programul „early booking” fie pe site-ul complexului hotelier (www.hotelbicaz.ro), fie direct de la şefa de Recepţie, dna Gabriela Dima, la telefon 0731.795.598.

Hotelul Bicaz Pirates Resort, Mamaia

Complex hotelier de trei stele, situat în nordul staţiunii Mamaia, lângă plajă

158 de camere duble şi 8 apartamente, restaurant, terasă cu vedere la mare, bar, parcare, loc de joacă · Decor de poveste, cu Piraţii din Caraibe

Ideal pentru familiile cu copii/ gratuitate totală pentru „piraţii” sub 7 ani

Bonus la pachetele de masă

Loc de joacă pentru copii, spectacole şi divertisment · Din 2017, piscină tematică - „Blue Laguna”

Program de Early Booking, cu un superdiscount de 20 la sută

Citit 4716 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 02:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.